

L.A. Care Board of Governors

Layla Gonzalez - Delgado Member Advocate

Fatima Vasquez Member Representative



## **Regional Community Advisory Committee (RCAC) Region 8**

Long Beach Community Resource Center 5599 Atlantic Blvd. Long Beach, CA 90805 Monday, September 23, 2024 10:00 a.m. – 12:30 p.m.

I. Welcome & Introduction (15 min)	Agenda Lead	10:00 a.m 10:15 a.m.	
<ul><li>A. Call Meeting to Order</li><li>B. Approval of Agenda</li><li>C. Group Connection</li></ul>	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair CO&E Staff		
Goal: Get to know each other, set the tone for the meeting, review meeting goals.			
II. Develop RCAC Group Agreement (15 min)	Agenda Lead	10:15 a.m 10:30 a.m.	
A. Review Basic Group Agreements	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair/Members		
<b>Goal:</b> To provide RCAC members the opportunity to co-develop their RCAC specific group agreements to hold themselves and one another accountable in the meeting setting.			
III. L.A Care Updates (10 min)	Agenda Lead	10:30 a.m 10:40 a.m.	
<ul> <li>A. L.A. Care Internal Updates</li> <li>RCAC Chair and Vice-Chair Elections</li> </ul>	CO&E Staff		
Goal: To provide updates on L.A. Care Business matters.			
IV. Review New Agenda Format (30 min)	Agenda Lead	10:40 a.m 11:10 a.m.	
<b>A.</b> Understanding the RCAC and the Agenda as a Tool	CO&E Staff		

<b>Goal:</b> For committee members to review the new agenda format for the discuss a collaborative approach for facilitation and engagement.		visory Committees and
V. Break (10 min)	Agenda Lead	11:10 a.m 11:20 a.m
<b>A.</b> An opportunity to take a 10-minute break.	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair	
VI. Ralph M. Brown Act (30 min)	Agenda Lead	11:20 a.m 11:50 a.m
A. Review Ralph M. Brown Act	CO&E Staff RCAC Members	
Goal: For committee members to understand public meeting format.		1
VII. Member Feedback (20 min)	Agenda Lead	11:50 a.m 12:10 p.m.
A. Discuss Member Experiences	CO&E Staff RCAC Members	
Goal: For committee members to bring forward member issues.		•
VIII. Public Comments (10 min)	Agenda Lead	12:10 p.m 12:20 p.m
<b>A.</b> Public member will speak for up to 2 minutes.	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair	
Goal: Encourage the public to ask questions or comments.		
IX. Evaluations (10 min)	Agenda Lead	12:20 p.m 12:30 p.m
A. Complete meeting evaluation forms	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair	
	CO&E Staff	
<u>Goal:</u> Completed evaluation forms will be entered into a raffle for a pri	ze.	<u> </u>
X. Adjournment	Agenda Lead	12:30 p.m.
Next Meeting Date: Monday, October 21, 2024 from 10:00 a.m. to 12:30 p.m. at the Wilmington Community Resource Center (911 N Avalon Blvd. Wilmington, CA 90744)	Tonya Byrd, Interim RCAC Chair	

## Please arrive to the meeting on time!

## **Please Note:**

Members, your absence will be considered unexcused if you do not inform Kristina Chung at (213) 663-0992 or Hilda Herrera at (213) 605-4197 that you will be unable to attend the meeting

## **Meeting Materials**

The agenda and printed meeting materials are available for inspection before the meeting at the designated Community Resource Center, located in the reception area of the center lobby

Community Outreach & Engagement Toll free line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

Medi-Cal - 1.888.839.9909

PASC-SEIU - 1.844.854.7272

L.A. Care Covered - 1.855.270.2327

L.A. Care Medicare Plus - 1.888.522.1298

TTY for all Lines of Business is - 711