### L.A. Care Board of Governors

**Layla Gonzalez - Delgado** *Member Advocate* 

**Fatima Vasquez** *Member Representative* 

IV. Review New Agenda Format (30 min)

# **Meeting Agenda**

### Regional Community Advisory Committee (RCAC) Region 3

## **El Monte Community Resource Center**

3570 Santa Anita Ave, El Monte, CA 91731 Thursday, September 19, 2024 10:00 a.m. – 12:30 p.m.

10:00 a.m. – 12:30 p.m.			
I. Welcome & Introduction (15 min)	Agenda Lead	10:00 a.m 10:15 a.m.	
<ul><li>A. Call Meeting to Order</li><li>B. Approval of Agenda</li><li>C. Group Connection</li></ul>	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair Frank Meza, CO&E Field Specialist		
Goal: Get to know each other, set the tone for the meeting, review meeting goals.			
II. Develop RCAC Group Agreement (15 min)	Agenda Lead	10:15 a.m 10:30 a.m.	
A. Review Basic Group Agreements	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair RCAC Members		
<b>Goal:</b> To provide RCAC members the opportunity to co-develop their RCAC specific group agreements to hold themselves and one another accountable in the meeting setting.			
III. L.A Care Updates (10 min)	Agenda Lead	10:30 a.m 10:40 a.m.	
<ul><li>A. L.A. Care Internal Updates</li><li>RCAC Chair and Vice-Chair Elections</li></ul>	Frank Meza, CO&E Field Specialist		
Goal: To provide updates on L.A. Care Business matters.			

**Agenda Lead** 

10:40 a.m. - 11:10 a.m.

A. Understanding the RCAC and the Agenda as a Tool	Frank Meza, CO&E Field Specialist		
Goal: For committee members to review the new agenda format for the Regional Community Advisory Committees and discuss a collaborative approach for facilitation and engagements for the RCACs.			
V. Break (10 min)	Agenda Lead	11:10 a.m 11:20 a.m.	
A. An opportunity to take a 10-minute break.	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair		
VI. Ralph M. Brown Act (30 min)	Agenda Lead	11:20 a.m 11:50 a.m.	
A. Review Ralph M. Brown Act	Frank Meza, CO&E Field Specialist		
	RCAC Members		
Goal: For committee members to understand public meeting format.			
VII. Member Feedback (20 min)	Agenda Lead	11:50 a.m 12:10 p.m.	
A. Discuss Member Experiences	Frank Meza, CO&E Field Specialist		
	RCAC Members		
Goal: For committee members to bring forward member issues.			
VIII. Public Comments (10 min)	Agenda Lead	12:10 p.m 12:20 p.m.	
A. Public member will speak for up to 2 minutes.	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair		
Goal: Encourage the public to ask questions or comments.			
IX. Evaluations (10 min)	Agenda Lead	12:20 p.m 12:30 p.m.	
A. Complete meeting evaluation forms	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair		
	Frank Meza, CO&E Field Specialist		

Goal: Completed evaluation forms will be entered into a raffle for a prize.			
X. Adjournment	Agenda Lead	12:30 p.m.	
<ul> <li>Next Meeting Date: Wednesday, November 20, 2024 from 10:00 a.m. to 12:30 p.m. at the El Monte Community Resource Center.</li> </ul>	Maria Angel Refugio, Interim RCAC Chair		

## Please arrive to the meeting on time!

### **Please Note:**

Members, your absence will be considered unexcused if you do not inform Frank Meza at (323) 541-7900 that you will be unable to attend the meeting

### **Meeting Materials**

The agenda and printed meeting materials are available for inspection before the meeting at the designated Community Resource Center, located in the reception area of the center lobby

# **Community Outreach & Engagement Toll free line**

1-888-522-2732

### L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

Medi-Cal - 1.888.839.9909

PASC-SEIU - 1.844.854.7272

**L.A. Care Covered -** 1.855.270.2327

L.A. Care Medicare Plus - 1.888.522.1298

TTY for all Lines of Business is - 711