Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 3 Robinson Park Recreation Center 1081 N Fair Oaks Ave, Pasadena, CA 91103 Tuesday, April 18, 2023

10:00 AM – 12:30 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Introduce L.A. Care's New Community Engagement Model.
- 2. Learn about L.A. Care business from the Community Outreach & Engagement Department (CO&E).
- 3. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region.

Meeting Agenda

I Walcome Q Introductions					
I. Welcome & Introductions	(5 min.)	10:00 a.m 10:05 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Cynthia Conteas-Wood, Chair		
CON Catta la sur anti attanta da					
GOAL : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(85 min.)	10:05 a.m 11:30 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda and February Meeting minutes (10 min)			Cynthia Conteas-Wood, Chair		
B. Introduce I.A. Care's New Com	Hilda Herrera, Field Specialist II				
	B. Introduce L.A. Care's New Community Engagement Model (75 min)				
			Tyonna Baker, Field Specialist II		
GOALS:					
✓ Approve today's meeting agenda and February 2023 meeting minutes.					
 Approve today's meeting agenda 	ana February	2023 meeting minutes.			
 ✓ Approve today's meeting agenda ✓ Introduce L.A. Care's New Communication 		-	embers an opportunity to ask		
	nity Engagem	ent Model and give RCAC m	embers an opportunity to ask		
✓ Introduce L.A. Care's New Commun questions about the New Commun	nity Engagem nity Engagem	ent Model and give RCAC m ent Model.			
✓ Introduce L.A. Care's New Commu	nity Engagem	ent Model and give RCAC m	embers an opportunity to ask Agenda Lead		
✓ Introduce L.A. Care's New Commun questions about the New Commun	nity Engagem nity Engageme (5 min.)	ent Model and give RCAC ment Model. 11:30 a.m11:35 a.m.			
 Introduce L.A. Care's New Communiquestions about the New Community III. Break An opportunity to take a 5-m 	nity Engagem nity Engagem (5 min.) ninute break.	ent Model and give RCAC ment Model. 11:30 a.m11:35 a.m.	Agenda Lead		
 Introduce L.A. Care's New Commune questions about the New Commune III. Break 	nity Engagem nity Engageme (5 min.)	ent Model and give RCAC ment Model. 11:30 a.m11:35 a.m.	Agenda Lead		
 Introduce L.A. Care's New Communiquestions about the New Community III. Break An opportunity to take a 5-m 	nity Engagem nity Engagem (5 min.) ninute break. (30 min.)	ent Model and give RCAC m ent Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m.	Agenda Lead Cynthia Conteas-Wood, Chair		
 Introduce L.A. Care's New Commun questions about the New Commun III. Break An opportunity to take a 5-m IV. Business (Continue) C. Board of Governors, Candidates 	nity Engagem nity Engagem (5 min.) ninute break. (30 min.) 5 for 2023 Ele	eent Model and give RCAC meent Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m. cctions (20 min)	Agenda Lead Cynthia Conteas-Wood, Chair Agenda Lead BOG Candidates		
 Introduce L.A. Care's New Communiquestions about the New Community III. Break An opportunity to take a 5-m IV. Business (Continue) C. Board of Governors, Candidates D. Community Outreach & Engage 	nity Engagem nity Engagem (5 min.) ninute break. (30 min.) 5 for 2023 Ele	eent Model and give RCAC meent Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m. cctions (20 min)	Agenda LeadCynthia Conteas-Wood, ChairAgenda LeadBOG CandidatesHilda Herrera, Field Specialist II		
 Introduce L.A. Care's New Commun questions about the New Commun III. Break An opportunity to take a 5-m IV. Business (Continue) C. Board of Governors, Candidates 	nity Engagem nity Engagem (5 min.) ninute break. (30 min.) 5 for 2023 Ele	eent Model and give RCAC meent Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m. cctions (20 min)	Agenda Lead Cynthia Conteas-Wood, Chair Agenda Lead BOG Candidates		
 Introduce L.A. Care's New Communiquestions about the New Community III. Break An opportunity to take a 5-m IV. Business (Continue) C. Board of Governors, Candidates D. Community Outreach & Engage 	nity Engagem nity Engageme (5 min.) ninute break. (30 min.) for 2023 Ele	eent Model and give RCAC meent Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m. actions (20 min) ss (10 min)	Agenda LeadCynthia Conteas-Wood, ChairAgenda LeadBOG CandidatesHilda Herrera, Field Specialist II		
 Introduce L.A. Care's New Commun questions about the New Commun III. Break An opportunity to take a 5-m IV. Business (Continue) C. Board of Governors, Candidates D. Community Outreach & Engage Medi-Cal Redetermination 	<pre>inity Engagement ity Engagement (5 min.) ninute break. (30 min.) s for 2023 Ele ment Busine – Tuesday, Ju</pre>	ent Model and give RCAC ment Model. 11:30 a.m11:35 a.m. 11:35 a.m. – 12:05 p.m. ctions (20 min) ss (10 min) une 20, 2023 from 10:00	Agenda LeadCynthia Conteas-Wood, ChairAgenda LeadBOG CandidatesHilda Herrera, Field Specialist II		

 GOAL: ✓ Give an opportunity for candidates who are running for the Board of Governors positions to introduce themselves and speak to RCAC members of why they are running for the position. ✓ Receive and update from the CO&E Department. 					
V. Regional Issues	(10 min.)	12:05 p.m 12:15 p.m.	Agenda Lead		
A. Community Member IssuesB. SPD Member Issues			Cynthia Conteas-Wood, Chair Hilda Herrera, Field Specialist II Tyonna Baker, Field Specialist II		
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region.					
VI. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:15 p.m 12:20 p.m.	Agenda Lead		
Complete meeting evaluation for	Cynthia Conteas-Wood, Chair				
VII. Public Comments	(10 min.)	12:20 p.m12:30 p.m.	Agenda Lead		
Public member will speak for up	Cynthia Conteas-Wood, Chair				
VIII. Adjournment		12:30 p.m.	Agenda Lead		
			Cynthia Conteas-Wood, Chair		

*** PLEASE BE ON TIME ***

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Frank Meza** at **(323) 541-7900** to inform him that you will not be attending the meeting.

AGENDA and PRINTED MEETING MATERIALS ARE AVAILABLE FOR INSPECTION BEFORE THE MEETING at the Robinson Park Recreation Center at 1081 N Fair Oaks Ave, Pasadena, CA 91103 at the Reception Area in the Building Lobby.

Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

1.888.839.9909 Medi-Cal 1.844.854.7272 PASC SEIU 1.855.270.2327 L.A. Care Covered 1.888.522.1298 Cal-Medi-Connect (CMC) TTY for all LOBs is 711