Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



SPECIAL MEETING (Community Health Informational Meeting)

Wednesday, November 18, 2020

10:00 a.m. – 10:45 a.m.

JOINT SPECIAL MEETING OF EXECUTIVE COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE, ELEVEN REGIONAL ADVISORY COMMITTEES AS DESCRIBED BELOW

NOTICE OF SPECIAL JOINT MEETING & AGENDA

NOTICE IS HEREBY GIVEN that the Chairperson of the Executive Community Advisory Committee (ECAC) of the Board of Governors of the Local Initiative Health Authority for Los Angeles County, operating and doing business as L.A. Care Health Plan, and the respective Chairpersons of L.A. Care's eleven Regional Community Advisory Committees (RCAC) have called a Joint Special Meeting of the ECAC; the RCACs in Areas 1 (Antelope Valley, Lancaster), 2 (Van Nuys, Pacoima, West Hills, North Hills, Arleta, Sepulveda), 3 (Alhambra, Pasadena, Foothill), 4 (Hollywood, Wilshire, Central L.A, Glendale), 5 (Culver City, Venice, Santa Monica, Malibu, Westchester), 6 (Compton, Inglewood, Lynwood, Watts, Gardena, Hawthorne), 7 (Huntington Park, Bellflower, Norwalk, Cudahy), 8 (Carson, Torrance, San Pedro, Wilmington), 9 (Long Beach), 10 (East L.A, Whittier, Highland Park), 11 (Pomona, El Monte); to be held by teleconference at the date and time indicated above for the purpose of conducting business listed in this Notice of Special Joint Meeting and Agenda.

This meeting is informational only, and no actions will be taken by the listed bodies.

California Governor issued Executive Order N-25-20 and N-29-20, which, among other provisions, amend the Ralph M. Brown Act. Accordingly, members of the public should now listen to this meeting via teleconference as follows:

<u>Teleconference Call–In information</u> Call-in number: 1-844-907-7272 (English) Participant Access Code: 996 388 975 Meeting Password: (This meeting does not require a password.)

After the meeting, RCAC members are encouraged to submit comments or questions on agenda items in writing by email to Frank Meza at <u>fmeza@lacare.org</u> or by sending a text or voicemail to 323.541.7900. Response to all questions and comments will be posted to the L.A. Care website in the "Special Meeting" section.

The text, voicemail, or email must indicate if you wish to be identified or remain anonymous, and must also include the name of the item to which your comment relates.

If you are an individual with a disability and need a reasonable modification or accommodation pursuant to the Americans with Disabilities Act, please contact L.A. Care's Community Outreach & Engagement staff prior to the meeting for assistance by text to (213) 545-4649 or by email to <u>coepubliccomments@lacare.org</u>.





<u>Agenda</u>

I. Welcome	5 min.	10:00 a.m 10:05 a.m.
II. Chief Executive Officer Update	5 min.	10:05 a.m 10:10 a.m.
III. Chief Medical Officer Update	5 min.	10:10 a.m 10:15 a.m.
IV. L.A. Care Equity Steering Committee Update	5 min.	10:15 a.m 10:20 a.m.
V. Government Affairs Update	5 min.	10:20 a.m 10:25 a.m.
VI. Communications & Community Relations Update	5 min.	10:25 a.m 10:30 a.m.
VII. Breast Cancer Presentation Update	5 min.	10:30 a.m 10:35 a.m.
VIII. Flu Vaccine Presentation	5 min.	10:35 a.m 10:40 a.m.
IX. Next Meeting: Wednesday, January 20, 2021	5 min.	10:40 a.m 10:45 a.m.

