Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative

**A.** Community Member Issues

**B.** Seniors & People with Disabilities



Frank Meza, Field Specialist

## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 10

## L.A. Care Health Plan **East L.A. Family Resource Center**

4801 Whittier Blvd. Los Angeles, CA 90022 Thursday, August 15, 2019 2:00 p.m. - 4:30 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E).
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region.
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues.

Meeting Agenda				
I. Welcome & Introductions	(10 min.)	2:00 p.m 2:10 p.m.	Agenda Lead	
A. Introduction to Meeting Goals, L.A. Care's Mission and Meeting Etiquette.			Damaris de Cordero,	
<b>B.</b> Review of Agenda			Chairperson	
	1		Frank Meza, Field Specialist	
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.				
II. Business	(70 min.)	2:10 p.m 3:20 p.m.	Agenda Lead	
A. Approval of Agenda & Summary			Damaris de Cordero,	
	7		Chairperson	
B. ECAC Report (10 min)				
• July 10, 2019			RCAC 10 Members	
C. Board of Covernous Report (10 m	-:\		Maria Luz Alvarado	
C. Board of Governors Report (10 min)				
• July 25, 2019			RCAC 10 Members	
D. CO&E Report (50 min)			Marta Perez	
American Red Cross Presenta	tion			
	LIOII		Frank Meza, Field Specialist	
ECAC Leadership Training			American Red Cross	
New Member Orientation				
GOAL: Approve today's meeting agenda and December meeting minutes.  ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings.  ✓ Receive an update from the CO&E Department.				
III. Regional Issues	(30 min.)	3:20 p.m 3:50 p.m.	Agenda Lead	

GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region				
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	3:50 p.m 4:00 p.m.	Agenda Lead	
An opportunity to stretch and move			Felicia Gray, <i>Liaison</i>	
V. RCAC Community Work Projects	(15 min.)	4:00 p.m 4:15 p.m.	Agenda Lead	
<ul><li>A. Community Sponsorships</li><li>B. Community Outreach Events (Co</li></ul>	Frank Meza, Field Specialist			
GOAL: Discuss the completion of the 2018-2019 RCAC Community Work Projects.				
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	4:15 p.m 4:20 p.m.	Agenda Lead	
			Group	
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	4:20 p.m 4:25 p.m.	Agenda Lead	
A. Complete meeting evaluation fo	Group			
VIII. Public Comments	(5 min.)	4:25 p.m 4:30 p.m.	Agenda Lead	
Each public member is given	Group			
IX. Adjournment		4:30 p.m.	Agenda Lead	
A. Next Meeting Date: Thursday, October 17, 2019			Damaris de Cordero, Chairperson	

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting.

# Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers 888-839-9909 Medi-Cal 844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909