Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 9

Alpert Jewish Community Center (NEW LOCATION)
3801 East Willow Street
Long Beach, CA 90815

Monday, March 16, 2020 10 a.m. - 12:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Discuss the 2019-2020 RCAC Work Plan Project

Meeting Agenda

Meeting Agenda				
I. Welcome & Introductions	(15 min)	10:00 a.m 10:15 a.m.	Agenda Lead	
A. Welcome/Introductions			Tonya Byrd, <i>Chair</i>	
B. Review of Agenda			Kristina Chung, Field Specialist	
GOAL : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items				
II. Business	(80 min)	10:15 a.m. – 11:35 a.m.	Agenda Lead	
A. Approval of Agenda & Summary (10 min)			Tonya Byrd <i>, Chair</i>	
B. ECAC Report (5 min)				
 February 2020 Report 			Thoura Day	
March 2020 Report			Cristina Deh-Lee	
C. Board of Governors Report (5 min)				
February 2020 Report	•		Heang Por Ing	
March 2020 Report (placeholder)			Carmencita Fernández	
(р. аламан дана (р. аламан дана (р. аламан дана дана дана дана дана дана дана			Carmenetta i emanaez	
D. CO&E Report (60 min)				
Code of Conduct/Standards of Behavior			Kristina Chung, Field Specialist	
Discussion – Member Stipend Increase				
 2020 Advocacy Day in Sacran 				
 2020 Application for Board of 	f Governors	(BOG) Election Candidates		

GOALS:

- ✓ Approve today's meeting agenda and January 2020 meeting minutes
- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
- ✓ Receive an update from the CO&E Department

III. Get Up & Move/Break	(15 min)	11:35 a.m11:50 a.m.	Agenda Lead	
An opportunity to stretch and	Hilda Herrera, <i>Liaison</i>			
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region				
IV. Regional Issues	(15 min.)	11:50 a.m. – 12:05 p.m.	Agenda Lead	
Community Member Issues -	Kristina Chung, Field Specialist			
V. RCAC Community Work Projects	(15 min.)	12:05 p.m. – 12:20 p.m.	Agenda Lead	
Breast Cancer Outreach ProjeCommunity Partnership - Train	Kristina Chung, Field Specialist			
GOAL: Discuss the 2019 - 2020 RCAC Community Work Projects				
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	12:20 p.m12:25 p.m.	Agenda Lead	
			Tonya Byrd, <i>Chair</i>	
VII. Meeting Evaluations		12:25 p.m.	Agenda Lead	
Complete meeting evaluation forms			Tonya Byrd, <i>Chair</i>	
VIII. Public Comments	(5 min.)	12:25 p.m12:30 p.m.	Agenda Lead	
Each public member is given 2 minutes for comments			Tonya Byrd, <i>Chair</i>	
IX. Adjournment		12:30 p.m.	Agenda Lead	
A. Next Meeting Date: Monday, Ma	Tonya Byrd, <i>Chair</i>			

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers:
888-839-9909 Medi-Cal
844-854-7272 PASC SEIU
855-270—2327 L.A. Care Covered
888-522-1298 CMC
TTY for all LOBs is 711
Toll Free Line 1-888-839-9909