**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## **Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8**

Providence Community Health Wellness & Activity Center

470 North Hawaiian Avenue, Wilmington, CA 90744

Friday, March 20, 2020

10:30 AM – 1:00 PM

## Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues

Meeting	Agenda	

Meeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(10min)	10:30 – 10:40 a.m.	Agenda Lead		
A. Introduction to Meeting Goals, L.A	. Care's Mis	sion and Meeting Etiquette.	Ana Romo, Chairperson		
<b>B.</b> Review of Agenda			Jose (Ricardo) Rivas, Field		
			Specialist		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(70 min)	10:40 - 11:50 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Ana Romo, Chairperson		
B. ECAC Report (10 min)			RCAC 8 members		
<ul> <li>February 12, 2020</li> </ul>			Ana Maria Uc Batun		
<ul> <li>March 11, 2020</li> </ul>			Higinio Carillo		
C. Board of Governors Report (10 min)			<u>RCAC 8 member</u>		
• February 6, 2020			Rosario Moreno		
March 5, 2020 (Cancelled Meeting)			Canceled Meeting		
D. CO&E Report (50 min)					
	of Dobayion		Jose (Ricardo) Rivas, Field		
Code of Conduct & Standards of Behavior			Specialist		
Discussion on Member Stipend Increase					
Advocacy Day in Sacramento					
• 2020 Application for Election as Candidate for L.A. Care Board of					
Governors					
2020 BOG Candidates					
2020 Elections					

GOAL:					
<ul> <li>Approve today's meeting agenda</li> </ul>	and meeting	n minutes			
✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings					
✓ Receive an update from the CO&E Department					
III. Get Up & Move/Break	(10 min)	11:50 – 12:00 p.m.	Agenda Lead		
An opportunity to stretch and move			Hilda Herrera, Liaison		
IV. Regional Issues	(30 min.)	12:00 - 12:30 p.m.	Agenda Lead		
A. Community Member Issues	·		Group		
B. Seniors & People with Disabilities	s (SPD)				
GOAL: An opportunity to identify com	nmunity issue	es affecting members in the	region		
	-				
V. RCAC Community Work Projects	(15 min.)	12:30 - 12:45 p.m.	Agenda Lead		
A. 2020 Transportation Aid Partnership			Jose (Ricardo) Rivas, Field		
B. Community Outreach (Breast Car	ncer Screenii	ng)	Specialist		
GOAL: Discuss the 2019-2020 RCAC Community Work Projects					
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	12:45 - 12:50 p.m.	Agenda Lead		
			Group		
Group					
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:50 – 12:55 p.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation forms			Group		
VIII. Public Comments	(5 min.)	12:55 - 1:00 p.m.	Agenda Lead		
Each public member is given time for comments			Group		
IX. Adjournment		1:00 p.m.	Agenda Lead		
A. Next Meeting Date: Friday, May	15, 2020		Ana Romo, Chairperson		

**<u>NOTE</u>**: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402** to inform her that you will not be attending the meeting.

> Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line: 1-888-522-2732

## L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909