Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8

Providence Community Health Wellness & Activity Center 470 N. Hawaiian Avenue, Wilmington, CA 90744 Friday, November 15, 2019 10:30 AM – 1:00 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E).
- 2. Provide an opportunity to identify issues affecting L.A. Care members.
- 3. Connect with Member Advocate to address Individual and Global issues.

Agenda

- Bernard						
I. Welcome & Introductions	(5 min.)	10:30 a.m 10:35 a.m.	Agenda Lead			
A. Introduction to Meeting Goals L./	A. Care's Miss	ion and meeting etiquette.	Ana Romo <i>, Chair</i>			
B. Review of Agenda			Martin Vicente, Field Specialist			
GOAL : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.						
II. Business	(80 min.)	10:35 a.m 11:55 a.m.	Agenda Lead			
A. Approval of Agenda & Summary	(5 min.)		Ana Romo <i>, Chair</i>			
B. ECAC Report (10 min)	RCAC 8 members					
October 9, 2019 Report (5 min	Ana Uc Batun					
• November 13, 2019 Report (Maria Tamayo					
C. Board of Governors Report (5 mir	RCAC 8 members					
November 7, 2019 Report	Maria Montes					
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,						
D. CO&E Report (50 min)						
American Red Cross - Presen	American Red Cross					
Health Care Workforce Devel	Healthcare Workforce					
			Development-Staff			
• Public Charge – review (5 min						
BOG Election process – revie	w provide inj	out (5min)	Martin Vicente, Field Specialist			
GOAL: Approve today's meeting agenda and September 2019 meeting minutes.						
✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings.						
 Receive an update from the CO&E Department. 						
 Receive presentations from invited 	l organizatior	15				

Ш	. Regional Issues	(30 min.)	11:55 a.m 12:25 p.m.	Agenda Lead		
Α.		Martin Vicente, Field Specialist				
В.	Seniors and People with Disabilit					
G	GOAL: An opportunity to identify community health related issues affecting members in the region ✓ Issues affecting more than one members are to be discussed during this section					
	 Motions are to be discussed and presented during this section if there is any 					
IV	. Get Up & Move/Break	(5 min.)	12:25 p.m 12:30 p.m.	Agenda Lead		
	• An opportunity to stretch and	Group				
V.	RCAC Community Work Projects	(10 min.)	12:30 p.m 12:40 p.m.	Agenda Lead		
Α.	2018-2019 RCAC Work Plan Proje	Martin Vicente, Field Specialist				
	• 2018-2019 Outreach Events -					
GOAL: members will receive updates on new work plan for 2018-2019 fiscal year						
VI	. Future Agenda Items	(5 min.)	12:40 p.m 12:45 p.m.	Agenda Lead		
	No future agenda items	Group				
VI	I. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:45 p.m 12:50 p.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation forms				Group		
VI	II. Public Comments	(10 min.)	12:50 p.m 1:00 p.m.	Agenda Lead		
	• Each public member is given	Group				
IX	. Adjournment		1:00 p.m.	Agenda Lead		
Α.	Next Meeting Date: Friday, Janua	Ana Romo <i>, Chair</i>				

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Cindy Pozos at (213) 694-1250, Ext. 5197 to inform him her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers 888-839-9909

844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711