Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8

# Providence Community Health Wellness & Activity Center 470 N. Hawaiian Avenue, Wilmington, CA 90744 Friday, March 15, 2019 10:30 PM – 1:00 PM

### **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues

## **Meeting Agenda**

Weeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(5 min.)	10:30 a.m 10:35 a.m.	Agenda Lead		
<ul><li>A. Introduction to Meeting Goals L.A</li><li>B. Review of Agenda</li></ul>	A. Care's Miss	ion and meeting etiquette.	Ana Romo, <i>Chairperson</i> Martin Vicente, Field Specialist		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(60 min.)	10:35 a.m 11:35 p.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Ana Romo, Chairperson		
<ul><li>B. ECAC Report (10 min)</li><li>February 2019 Report</li><li>March 2019 Report</li></ul>			RCAC 8 members Dorothy Lowery Rita Montes		
<ul><li>C. Board of Governors Report (5 mir</li><li>February 2019 Report</li></ul>	1)		RCAC 8 members Maria Montes		
<ul> <li>D. CO&amp;E Report (10 min)</li> <li>2019 CAC Spring Conference</li> <li>CCI Transition – Presentation</li> <li>2017-2018 RCAC Work Plan R</li> </ul>			Martin Vicente, Field Specialist Felicia Gray, Interim Liaison		
<ul> <li>E. Temporary move of meeting date</li> <li>RCAC Chair will like to discuss May 2019</li> </ul>		move of meeting date for	Ana Romo, RCAC chair		
GOAL: Approve today's meeting gaenda and January 2018 meeting minutes.					

**GOAL:** Approve today's meeting agenda and January 2018 meeting minutes.

- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings.
- ✓ Receive an update from the CO&E Department.

III. Regional Issues	(10 min.)	11:35 a.m 11:45 p.m.	Agenda Lead
A. Community Member Issues	Martin Vicente, Field Specialist		
GOAL: An opportunity to identify com	munity issues	s affecting members in the re	l gion
IV. Get Up & Move/Break	(5 min.)	11:45 a.m 11:50 a.m.	Agenda Lead
An opportunity to stretch and move			Felicia Gray, Interim Liaison
V. RCAC Community Work Projects	(50 min.)	11:50 a.m 12:40 p.m.	Agenda Lead
<ul> <li>2018-2019 Sponsorship</li> <li>Community Health Topic Col</li> <li>2018-2019 Outreach Events</li> </ul> GOAL: members will receive updates	nr		
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	12:40 p.m 12:45 p.m.	Agenda Lead
			Group
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:45 p.m 12:50 p.m.	Agenda Lead
A. Complete meeting evaluation forms			Group
VIII. Public Comments	(10 min.)	12:50 p.m 1:00 p.m.	Agenda Lead
Each public member is given	Group		
IX. Adjournment		1:00 p.m.	Agenda Lead
A. Next Meeting Date: Thursday, May 17, 2019			Ana Romo, Chairperson

#### \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers 888-839-9909 Medi-Cal 844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909