Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 7

YWCA Supervisor Gloria Molina Community Empowerment Center

7515 Pacific Blvd., Walnut Park, CA 90255 Thursday, November 21, 2019 2:00 PM – 4:30 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E).
- 2. Provide an opportunity to identify issues affecting L.A. Care members.
- 3. Connect with Member Advocate to address Individual and Global issues.

Meeting Agenda

Weeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(5 min)	2:00 -2:05 p.m.	Agenda Lead		
A. Introduction to Meeting Goals L.A. Care's Mission and meeting etiquette.			Fatima Vazquez, Chair		
B. Review of Agenda			Martin Vicente, Field Specialist		
GOAL : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(80 min)	2:05 - 3:25 p.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary (5 min.)			Fatima Vazquez, <i>Chair</i>		
B. ECAC Report (10 min.)			RCAC 7 members		
October 9, 2019 Report (5min.)			Norma Angelica Alvarez		
November 13, 2019 Report (5min.)			TBA		
C. Board of Governors Report (5min.					
			RCAC 7 members		
• November 7, 2019			Gloria Lupercio		
			Martin Vicente, Field Specialist		
D. CO&E Report (50 min)					
American Red Cross - Present	American Red Cross				
Health Care Workforce Development - Presentation (20 min.)			Healthcare Workforce		
Health Care Workforce Development - Presentation (20 min.)			Development-Staff		
 Public Charge – review (5 min.)				
BOG Election process – review provide input (5min)			Martin Vicente, Field Specialist		
200 200000 processor review	- 1- 1- 1- 1- 1- 1- 1- 1-	()			
			1		

GOAL: Approve today's meeting agenda and September 2019 meeting minutes.

- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings.
- ✓ Receive an update from the CO&E Department.
- ✓ Receive presentation from invited organizations.

III. Regional Issues	(30 min)	3:25 -3:55 p.m.	Agenda Lead		
A. Community Member Issues	Martin Vicente				
B. Seniors and People with Disabilities					
GOAL: An opportunity to identify health issues affecting L.A. Care members in the region.					
✓ In this section you can discuss issues that affect more than one member.					
✓ In this section you can discuss and present motions, if any.					
IV. Get Up & Move/Break	(5 min.)	3:55 - 4:00 p.m.	Agenda Lead		
An opportunity to stretch and move			Group		
V. RCAC Community Work Projects	(10 min.)	4:00 - 4:10 p.m.	Agenda Lead		
A. 2018-2019 RCAC Work Plan Project			Martin Vicente		
2018-2019 Outreach Events – Recap			30		
GOAL: members will receive updates on new work plan for 2018-2019 fiscal year					
and the second separate and the second secon					
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	4:10 -4:15 p.m.	Agenda Lead		
No items			Group		
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	4:15- 4:20 p.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation forms			Group		
VIII. Public Comments	(10 min.)	4:20 -4:30 p.m.	Agenda Lead		
Each public member is given :	Group				
IX. Adjournment		4:30 p.m.	Agenda Lead		
A. Next Meeting Date: Thursday, January 16, 2020			Fatima Vazquez, <i>Chair</i>		

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Cindy Pozos at (213) 694-1250, Ext. 5197 to inform him her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers 888-839-9909

844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711