Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 6

South L.A. Sport Activity Center

7020 South Figueroa Street, Los Angeles, CA 90003 Thursday, April 18, 2019 3:00 PM – 5:30 PM

DRAFT

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Projects

Meeting Agenda

	IVIC	eting Agenua			
I. Welcome & Introductions	(10min)	3:00 - 3:10 p.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Andria McFerson, Chairperson		
			Jose Ricardo Rivas, Field		
			Specialist		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(85 min)	3:10- 4:35 p.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Andria McFerson, Chairperson		
B. 2018 - 2019 Community Health a. Colorectal Cancer – C	=	saging	Health Promoter		
C. ECAC Report (10 min)March 2019 ReportApril 2019 Report			RCAC 6 members Mary Romero Esther Rivas		
D. Board of Governors Report (5 m	in)		RCAC 6 member		
• April 2019			Celia Hernandez		
E. CO&E Report (20 min)			Jose Ricardo Rivas, Field		
 2019 RCAC Spring Conference 	ce – 20 th Anni	versary of the RCACs	Specialist		
2019 ECAC Leadership Traini	ing				
 New Member Orientation 					
E. Raise the stipend dollar amount	for all RCAC m	neetings	Andria McFerson, <i>Chairperson</i> & RCAC 6 Committee Body		

GOAL:			
✓ Approve today's meeting agenda o	•	•	
Receive updates from the ECAC and	-	overnors meetings	
✓ Receive an update from the CO&EIII. Regional Issues	(15 min)	4:35 - 4:50 p.m.	Agenda Lead
SPD member issues			Jose Ricardo Rivas, Field Specialist
GOAL: An opportunity to identify com	munity issues	affecting members in the re	egion
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	4:50 - 5:00 p.m.	Agenda Lead
An opportunity to stretch and move			Idalia De La, Field Specialist Supervisor
V. RCAC Community Work Projects	(10 min.)	5:00 - 5:10 p.m.	Agenda Lead
A. 2018 -2019 Sponsorship			Jose Ricardo Rivas, Field Specialist
B. 2018 – 2019 Community Outreach Events			L.A. Care Health Promoter
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Co	ommunity Wo	ork Projects	
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	5:10 - 5:15 p.m.	Agenda Lead
			Group
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	5:15 - 5:20 p.m.	Agenda Lead
A. Complete meeting evaluation forms			Group
VIII. Public Comments	(10 min.)	5:20 - 5:30 p.m.	Agenda Lead
Each public member is given 2 minutes for comments			Group
IX. Adjournment		5:30 p.m.	Agenda Lead

*** PLEASE BE ON TIME ***

Andria McFerson, Chairperson

A. Next Meeting Date: Thursday, June 20, 2019

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Idalia De La Torre at (213) 694-1250, Ext. 4420** to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers
--

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909