Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 5

<u>Veterans Memorial Building – Uruapan Room</u>

4117 Overland Avenue, Culver City, CA 90230

Monday, June 17, 2019

2:00 PM – 4:30 PM

DRAFT

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Projects

Meeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(10min)	2:00 - 2:10 p.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Gabriela Quintanilla, Vice		
			Chairperson		
			Jose Ricardo Rivas, Field		
			Specialist		
GOAL : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(65 min)	2:10 - 3:15 p.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Gabriela Quintanilla, Vice		
			Chairperson		
B. ECAC Report (10 min)			RCAC 5 members		
• May 2019			Rudy Navarrete		
• June 2019			Clotil Cleo Ray		
C Deard of Covernary Depart (10 m					
C. Board of Governors Report (10 m	11(1)		<u>RCAC 5 member</u>		
• May 2019			Carmen Delgado		
• June 2019			Maria Leos		
D. CO&E Report (40 min)			Jose Ricardo Rivas, <i>Field</i>		
			Specialist		
			,		
GOAL:					
 Approve today's meeting agenda and April 2019 meeting minutes 					
 Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings 					
✓ Receive an update from the CO&E Department.					
III. Regional Issues	(15 min)	3:15 - 3:30 p.m.	Agenda Lead		

A. Member/Senior & People with Disabilities Issues (SPD)			Group	
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region				
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	3:30 - 3:40 p.m.	Agenda Lead	
An opportunity to stretch and move			Hilda Herrera, Liaison	
V. RCAC Community Work Projects	(20 min.)	3:40 - 4:00 p.m.	Agenda Lead	
A. 2018 -2019 Sponsorship			Jose Ricardo Rivas, Field Specialist	
B. 2018 – 2019 Community Outreach Events				
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Community Work Projects				
VI. Future Agenda Items	(10 min.)	4:00 - 4:10 p.m.	Agenda Lead	
			Group	
VII. Meeting Evaluations	(10 min.)	4:10 - 4:20 p.m.	Agenda Lead	
A. Complete meeting evaluation forms			Group	
VIII. Public Comments	(10 min.)	4:20 - 4:30 p.m.	Agenda Lead	
Each public member is given time for comments			Group	
IX. Adjournment		4:30 p.m.	Agenda Lead	
A. Next Meeting Date: Monday, August 19, 2019			Gabriela Quintanilla, Chairperson	

*** PLEASE BE ON TIME ***

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform him that you will not be attending the meeting.

<u>Community Outreach & Engagement (CO&E)</u> Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909