Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 5

## **Veterans Memorial Building**

4117 Overland Avenue, Culver City, CA 90230 Monday, April 15, 2019 2:00 PM – 4:30 PM

#### **DRAFT**

# **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region

(15 min)

- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Projects

III. Regional Issues

## **Meeting Agenda**

Meeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(10min)	2:00 - 2:10 p.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Maria Sanchez, Chairperson		
			Jose Ricardo Rivas, Field		
			Specialist		
<b>GOAL</b> : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(35 min)	2:10- 2:45 p.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Maria Sanchez, Chairperson		
<ul><li>B. ECAC Report (10 min)</li><li>March 2019 Report</li><li>April 2019 Report</li></ul>			RCAC 5 members Romalda Meza Maria Navarrete		
<b>C.</b> Board of Governors Report (5	RCAC 5 member				
• April 2019			Blanca Folgar		
<ul> <li>D. CO&amp;E Report (20 min)</li> <li>2019 RCAC Spring Confere</li> <li>2019 ECAC Leadership Trai</li> <li>New Member Orientation</li> </ul>	Jose Ricardo Rivas, Field Specialist				
<b>GOAL:</b> ✓ Approve today's meeting agend	•		-1		
✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings					
✓ Receive an update from the CO&E Department.					

2:45 - 3:00 p.m.

**Agenda Lead** 

A. SPD member issues			Jose Ricardo Rivas, Field Specialist		
GOAL: An opportunity to identify com	munity issues	affecting members in the	region		
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	3:00 - 3:10 p.m.	Agenda Lead		
An opportunity to stretch and	Martin Vicente, Field Specialist				
V. RCAC Community Work Projects	(60 min.)	3:10 - 4:10 p.m.	Agenda Lead		
<b>A.</b> 2018 -2019 Sponsorship			Jose Ricardo Rivas, Field Specialist		
<ul> <li>B. 2018 - 2019 Community Health T</li> <li>a. Colorectal Cancer – O</li> <li>C. 2018 – 2019 Community Outread</li> </ul>	L.A. Care Health Promoter				
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Community Work Projects					
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	4:10 - 4:15 p.m.	Agenda Lead		
			Group		
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	4:15 - 4:20 p.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation fo	Group				
VIII. Public Comments	(10 min.)	4:20 - 4:30 p.m.	Agenda Lead		
Each public member is given	Group				
IX. Adjournment		4:30 p.m.	Agenda Lead		
A. Next Meeting Date: Monday, Jun	Maria Sanchez, Chairperson				

#### \*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Martin Vicente at (213) 694-1250, Ext. 4423** to inform him that you will not be attending the meeting.

# Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732

### L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909