Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

### L.A. Care Health Plan

1055 W. 7<sup>th</sup> Street, Room 100, Los Angeles, CA 90017

Wednesday, November 20, 2019

9:30 AM - 12:00 PM

### **DRAFT**

# **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues

### **Meeting Agenda**

Meeting Agenda						
I. Welcome & Introductions	(10min)	9:30 - 9:40 a.m.	Agenda Lead			
A. Review of Agenda			Silvia Poz, Chairperson			
			Jose Ricardo Rivas, Field			
			Specialist			
<b>GOAL</b> : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.						
II. Business	(85 min)	9:40 - 11:05 a.m.	Agenda Lead			
A. Approval of Agenda & Summary	Silvia Poz, Chairperson					
<ul> <li>B. ECAC Report (10 min)</li> <li>October 9, 2019</li> <li>November 13, 2019</li> <li>C. Board of Governors Report (5 min)</li> <li>November 7, 2019</li> <li>October 3, 2019 (Canceled)</li> </ul>			RCAC 4 members Silvia Quezada Hercilia Salvatierra  RCAC 4 member Silvia Quezada			
<ul> <li>D. CO&amp;E Report (70 min)</li> <li>American Red Cross Presents</li> <li>Health Care Workforce Devenue Navigator</li> <li>Board of Governors Election</li> </ul>	Jose Ricardo Rivas, Field Specialist					
✓ Approve today's meeting agenda and meeting minutes						
/ - / / / /			,			

- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
- ✓ Receive an update from the CO&E Department

Regional Issues (15 min)	11:05 - 11:25 a.m.	Agenda Lead
--------------------------	--------------------	-------------

A. Member/Senior & People with Di	Group					
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region						
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	11:25 - 11:35 a.m.	Agenda Lead			
An opportunity to stretch and	Hilda Herrera, Liaison					
V. RCAC Community Work Projects	(10 min.)	11:35 - 11:45 a.m.	Agenda Lead			
<ul><li>A. Community Sponsorships</li><li>B. Colorectal Cancer – Community C</li></ul>	Jose Ricardo Rivas, Field Specialist					
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Community Work Projects						
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	11:45 - 11:50 a.m.	Agenda Lead			
			Group			
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	11:50 - 11:55 a.m.	Agenda Lead			
A. Complete meeting evaluation fo	Group					
VIII. Public Comments	(5 min.)	11:55 - 12:00 p.m.	Agenda Lead			
Each public member is given to	Group					
IX. Adjournment		12:00 p.m.	Agenda Lead			
A. Next Meeting Date: Wednesday,	Silvia Poz, Chairperson					

### \*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402** to inform her that you will not be attending the meeting.

# Community Outreach & Engagement (CO&E)

Toll Free Line 1-888-522-2732

### L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909