Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

### **Hope Street Family Center**

1600 South Hope Street Room 305, Los Angeles, CA 90015

Tuesday, March 19, 2019

9:00 AM – 11:30 AM

#### **DRAFT**

# **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Projects

Receive an update from the CO&E Department.

(10 min)

**III. Regional Issues** 

5. Receive a training on Colorectal Cancer

# **Meeting Agenda**

Weeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(10min)	9:00 - 9:10 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Silvia Poz, Chairperson		
			J. Ricardo Rivas, Field Specialist		
<b>GOAL</b> : Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(40 min)	9:10- 9:50 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Silvia Poz, Chairperson		
<b>B.</b> ECAC Report (5 min)			RCAC 4 members		
<ul> <li>February 2019 Report</li> </ul>			Hercilia Salvatierra		
March 2019 Report			Ana Alonso		
C. Board of Governors Report (5 min)			RCAC 4 member		
• February 2019			Theodora Parlanti		
			I Bissada Bi sa Field Casaistia		
<b>D.</b> CO&E Report (30 min)			J. Ricardo Rivas, Field Specialist		
<ul> <li>CCI Transition</li> </ul>					
2019 Spring CAC Conference					
2017-2018 RCAC Work Plan Recognition					
GOAL:					
✓ Approve today's meeting agenda and January's 2019 meeting minutes					
✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings					

9:50 - 10:00 a.m.

**Agenda Lead** 

A. Community Member Issues			Group		
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region					
IV. Get Up & Move/Break	(10 min.)	10:00 - 10:10 a.m.	Agenda Lead		
An opportunity to stretch and move			Manuel Vizcarra, Liaison		
V. RCAC Community Work Projects	(60 min.)	10:10 - 11:10 a.m.	Agenda Lead		
<b>A.</b> 2018 -2019 Sponsorship			J. Ricardo Rivas, Field Specialist		
<ul> <li>B. 2018 - 2019 Community Health Topic</li> <li>a. Colorectal Cancer</li> <li>C. 2018 – 2019 Community Outreach Events</li> </ul>			L.A. Care Health Promoter		
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Community Work Projects					
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	11:10 - 11:15 a.m.	Agenda Lead		
			Group		
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	11:15 - 11:20 a.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation forms			Group		
VIII. Public Comments	(10 min.)	11:20 - 11:30 a.m.	Agenda Lead		
Each public member is given 2	Group				
IX. Adjournment		11:30 a.m.	Agenda Lead		
A. Next Meeting Date: Tuesday, Ma	Silvia Poz, Chairperson				

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call

Manuel Vizcarra at (213) 694-1250, Ext. 4603 to inform him that you will not be attending the meeting.

# Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732

#### L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 888-839-9909 Medi-Cal
- 844-854-7272 PASC SEIU
- 855-270—2327 L.A. Care Covered
- 888-522-1298 CMC
- TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909