Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 2

L.A. Care Family Resource Center - Pacoima 10807 San Fernando Road Pacoima, CA 91331

> Monday, December 16, 2019 10:00 a.m. - 12:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Project

Meeting Agenda

Meeting Agenda					
I. Welcome & Introductions	(10 min)	10:00 a.m 10:10 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Estela Lara, <i>Chair</i>		
			Kristina Chung, Field Specialist		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items					
II. Business	(90 min)	10:10 a.m 11:40 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary (10 min)			Estela Lara, <i>Chair</i>		
B. ECAC Report (5 min)					
 November 2019 Report 	Maria Sara Monica Elias				
December 2019 Report	Janet Henderson				
C. Board of Governors Report (5 min)					
November 2019 Report			Mary Jo Fernando Wilma Ballew		
December 2019 Report	December 2019 Report				
D. CO&E Report (70 min)					
Green Believers Project - CBD) Presentatio	ın (30 min)	Cheryl A. Branch/Deborah Lynn		
Green believers troject ebb	rrescritatio	iii (30 iiiiii)	Castillero		
 Neighborhood Legal Services 	of Los Angel	es County - Housing and			
Eviction Presentation (30 min					
Homeless Resources			Kristina Chung, Field Specialist		
Revisions to Operating Rules					

2020 Advocacy Day				
GOALS: ✓ Approve today's meeting agenda and ✓ Receive updates from the ECAC and ✓ Receive an update from the CO&E I	d Board of Go	_		
III. Get Up & Move/Break	(10 min)	11:40 a.m11:50 a.m.	Agenda Lead	
An opportunity to stretch and	Cindy Pozos, <i>Liaison</i>			
IV. Regional Issues	(15 min.)	11:50 a.m. – 12:05 p.m.	Agenda Lead	
A. Community Member Issues/SPD	Kristina Chung, Field Specialist			
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region				
V. RCAC Community Work Projects	(10 min.)	12:05 p.m 12:15 p.m.	Agenda Lead	
• 2019 Colorectal Cancer Outre	Kristina Chung, Field Specialist			
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan				
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	12:15 p.m12:20 p.m.	Agenda Lead	
			Estela Lara, Chair	
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:20 p.m 12:25 p.m.	Agenda Lead	
Complete meeting evaluation forms			Estela Lara, <i>Chair</i>	
VIII. Public Comments	(5min.)	12:25 p.m12:30 p.m.	Agenda Lead	
Each public member is given 2 mi	Estela Lara, <i>Chair</i>			
IX. Adjournment		12:30 p.m.	Agenda Lead	
A. Next Meeting Date: Monday, Feb	Estela Lara, <i>Chair</i>			

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Cindy Pozos at (213) 694-1250, Ext. 5197 to inform her that you will not be attending the meeting.

> **Community Outreach & Engagement** Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers: 888-839-9909 Medi-Cal 844-854-7272 PASC SEIU 855-270-2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909