Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 1

L.A. Care Family Resource Center - Palmdale 2072 E. Palmdale Blvd. Palmdale, CA 93550

Friday, August 16, 2019 10:00 am - 12:30 pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Discuss the 2018-2019 RCAC Work Plan Projects

| Meeting Agenda | | | | | |
|---|---------------|----------------------|----------------------------------|--|--|
| I. Welcome & Introductions | (15 min) | 10:00 a.m 10:15 a.m. | Agenda Lead | | |
| A. Review of Agenda | | | Russell Mahler, Chair | | |
| | | | Kristina Chung, Field Specialist | | |
| GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items | | | | | |
| II. Business | (50 min) | 10:15 a.m 11:05 a.m. | Agenda Lead | | |
| A. Approval of Agenda & Summary (10 min) | | | Russell Mahler, Chair | | |
| B. ECAC Report (5 min)July 2019 Report | | | Laura Gonzalez | | |
| C. Board of Governors Report (5minJuly 2019 Report |) | | Maria Del Carmen Gutierrez | | |
| D. CO&E Report (50 min) Presentation - American Red ECAC Leadership Training New Member Orientation | Cross (40 mi | n) | Kristina Chung, Field Specialist | | |
| GOALS: ✓ Approve today's meeting agenda an ✓ Receive updates from the ECAC and ✓ Receive an update from the CO&E | d Board of Go | - | | | |

| III. Get Up & Move/Break | (15 min) | 11:05 a.m11:20 a.m. | Agenda Lead |
|---|----------------------------------|-------------------------|----------------------------------|
| An opportunity to stretch and | Hilda Herrera, <i>Liaison</i> | | |
| IV. Regional Issues | (20 min.) | 11:20 a.m 11:40 a.m. | Agenda Lead |
| A. Community Member Issues/SPD Member Issues | | | Kristina Chung, Field Specialist |
| GOAL: An opportunity to identify compression | | | |
| V. RCAC Community Work Projects | (20 min.) | 11:40 a.m. – 12:00 p.m. | Agenda Lead |
| <u>RCAC Work Plan</u> 2019 Colorectal Cancer Outre -2019 Sponsorship Update GOAL: Discuss the 2018 - 2019 RCAC C | Kristina Chung, Field Specialist | | |
| VI. Future Agenda Items | (10 min.) | 12:00 -12:10 p.m. | Agenda Lead |
| | (10) | | Group |
| VII. Meeting Evaluations | (5 min.) | 12:10 p.m 12:15 p.m. | Agenda Lead |
| Complete meeting evaluation forms | | | Group |
| VIII. Public Comments | (15 min.) | 12:15 p.m12:30 p.m. | Agenda Lead |
| Each public member is given 2 minutes for comments | | | Group |
| IX. Adjournment | | 12:30 p.m. | Agenda Lead |
| A. Next Meeting Date: Friday, August 16, 2019 | | | Russell Mahler, Chair |

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers: 888-839-9909 Medi-Cal 844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909