**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Board of Governors Executive Community Advisory Committee (ECAC)

#### L.A. Care Health Plan Conference Room 100 1055 West 7<sup>th</sup> Street, 1st Floor Los Angeles, CA 90017 Wednesday, March 11, 2020 10:00 a.m. - 1:00 p.m. Call-in number: 1-844-907-7272 access code: 998 422 989

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Receive and update from L.A. Care's Executive Officer.
- 2. Identify community issues affecting members by region.
- 3. Receive an update on L.A. Care's Transportation Services.
- 4. Receive information on Medicare for All.
- 5. Receive information on Health Equity and Social Determinants of Health.

### **Meeting Agenda**

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m.	I. Call to Order (5 minutes)	Fatima Vazquez, ECAC Chairperson	Call meeting to order.
10:05 a.m	II. Approve Agenda for March 11,	Fatima Vazquez,	Approve today's meeting
10:10 a.m.	<b>2020</b> (5 minutes)	ECAC Chairperson	agenda.
10:10 a.m	III. Approve meeting minutes for	Fatima Vazquez,	Approve the meeting minutes
10:15 a.m.	February 12, 2020 meeting (5 minutes)	ECAC Chairperson	for the February 12, 2020 meeting.
10:15 a.m	IV. Standing Items (70 minutes)		
11:25 a.m.	A. ECAC Chair Report (10:15 a.m. to 10:20 a.m.)	Fatima Vazquez, ECAC Chairperson	
	• Motion to recommend approval of the following candidate (s) for RCAC membership (see attachment.)		Approval of new candidates for RCAC.

# For a Healthy Life

	Г		
	<ul> <li>B. Update from Chief Executive</li> <li>Officer</li> <li>(10:20 a.m. to 10:40 a.m.)</li> </ul>	John Baackes, Chief Executive Officer	Receive and update from L.A. Care's Executive Officer.
	C. Communication and Community Relations Department (10:40 a.m. to 11:00 a.m.)	Francisco Oaxaca, Senior Director of Communications and Community Relations	Receive an update on L.A Care's Communications and Community Relations Department.
	<ul> <li>D. Global Member Issues (11:00 a.m. to 11:25 a.m.)</li> <li>SPD Member issues</li> <li>Update on ECAC Motions</li> </ul>	Group	Report global member issues discussed during the RCAC meetings.
11:25 a.m 11:40 a.m.	V. Get Up & Move (15 min.)	Group	An opportunity to stretch and move.
11:40 a.m 12:00 p.m.	VI. Old Business (20 min.)		
12.00 p.m.	<ul> <li>A. L.A. Care Member Transportation Update (11:40 a.m. to 12:00 p.m.)</li> </ul>	Jackie Tham, Senior Director, Customer Solution Center	Receive an update on L.A. Care's Transportation Services.
12:00 p.m	VII. New Business (40 min.)		
12:40 p.m.	<ul> <li>A. Medicare for All (12:00 p.m. to 12:20 p.m.)</li> </ul>	John Baackes, Chief Executive Officer	Receive information on Medicare for All.
	<ul> <li>B. Health Equity and Social</li> <li>Determinants of Health</li> <li>(12:20 p.m. to 12:40 p.m.)</li> </ul>	Marina Acosta, MPH, Program Director of Health Equity	Receive information on Health Equity and Social Determinants of Health.
12:40 p.m 12:50 p.m.	VIII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide on agenda items that may be added to a future ECAC meeting.
12:50 p.m 1:00 p.m.	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 1 or 2 minutes to share a comment with the ECAC.

1:00 p.m.	X. Adjournment	Fatima Vazquez,
	A. Next Meeting Date:	ECAC Chairperson
	Wednesday, April 8, 2020	

#### \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Cindy Pozos at (213) 694-1250 ext. 5197 prior to 10:00 am the day of the meeting to inform her that you will not be attending.

> Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732