Board of Governors, Member Representatives

Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Regional Community Advisory Committee - Region 11

dA Center for the Arts 252 D. South Main Street Pomona, CA 91766 Thursday, January 19, 2017 9:30am - 12:00pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Talk about 2017 work plan and next steps

***** PLEASE BE ON TIME *****

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:30 a.m 9:35 a.m.	 I. Welcome & Introductions (5 min) A. Review of Agenda 	Lluvia Salzar, Chair	Get to know each other and review L.A. Care's Mission and the goals for the meeting and agenda items
9:35 a.m 10:15 a.m.	 II. Business (40 min) A. Approval of Agenda & Summary B. ECAC Report C. CO&E Report 	Lluvia Salazar Martin Vicente, Field Specialist	Receive updates from the ECAC meeting and from the CO&E Department
10:15 a.m 10:35 a.m.	III. Regional Issues (20 min) A. Global Member Issues	Group	Submit any completed members issue forms An opportunity to identify community issues affecting members in the region
10:35 a.m 10:45 a.m.	IV. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and move
10:45 a.m	V. Community Affairs (10 min)		An opportunity to learn about a

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017 telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • www.lacare.org For a Healthy Life

10:55 a.m.	A. Health topic	Felicia Gray	specific health topic
	"Cervical Cancer Screening"	Group	
10:55 a.m.	VI. RCAC Community Work-Plan		An opportunity to review the
11:35 a.m.	(40 min)	Group	Work plan for 2017 and the next
	A. RCAC work plan review committee		steps to create the review committee.
11:35 a.m	VII. Future Agenda Items (10 min)	Group	Decide agenda items that may
11:45 a.m.			be added to a future meeting
11:45 a.m.	VIII. Meeting Evaluations (10 min)		Time to complete meeting
11:55 a.m.	A. Review Meeting Evaluation		evaluation
11:55 a.m	IX. Public Comments (5 min)	Group	Each public member is given 2
12:00 p.m.			minutes to share a comment with the RCAC
12:00 p.m.	X. Adjournment	Chair	Learn when the next RCAC
	A. Next Meeting Date: March 16, 2017		meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform her that you will not be attending the meeting

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-(888) 522-2732