Board of Governors, Member Representatives

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Regional Community Advisory Committee - Region 10

Monseñor Oscar Romero Clínica 2032 Marengo Street Los Angeles, CA 90033 Thursday, February 16, 2017 1:00pm - 3:30pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Review Code of Conduct and Standards of Behavior
- 5. To have a clear understanding about what provisional membership is
- 6. Update on 2017 work plan

Meeting Agenda

| Time | Agenda Item | Agenda Lead | Goal/Result |
|-----------|--|----------------|---|
| 1:00 p.m | I. Welcome & Introductions (5 min) | Leticia | Get to know each other and review |
| 1:05 p.m. | A. Review of Agenda | Navarro, | the goals for the meeting and agenda |
| | | Chair | items, familiarize with L.A. Care's |
| | | | Mission and RCAC and CO&E three |
| | | | pillars |
| 1:05 p.m | II. Business (65 min) | | |
| 2:10 p.m. | A. Approval of Agenda & Summary | Leticia | Receive updates from the ECAC |
| 2.10 p.m. | B. ECAC Report | Navarro | meeting and from the CO&E |
| | C. CO&E Report | , ravarro | meeting and nomene sour |
| | D. Code of Conduct/Standard of | Martin | Members will review the Standards |
| | Behavior | Vicente, Field | of Behavior and Code of Conduct |
| | E. Provisional Membership | Specialist | |
| | | | A presentation regarding |
| | | | provisionary membership |
| 2:40 | III Barianal Ianna (60) | Current | As a second with the interest of the second |
| 2:10 p.m | III. Regional Issues (20 min) | Group | An opportunity to identify issues |
| 2:30 p.m. | A. Global Member Issues | | affecting L.A. Care Members about |
| | | | pharmacies, appointments, referrals |

| | | | and general experiences when getting health care services. |
|------------------------|--|-------------------|--|
| 2:30 p.m 2:40 p.m. | IV. Get Up & Move (10 min) | Group | An opportunity to stretch and move |
| 2:40 p.m 2:50 p.m. | V. Community Affairs (10 min) A. Health Topic "Children's Dental Health" | Felicia Gray | An opportunity to learn about a specific health topic |
| 2:50 p.m 3:10 p.m. | VI. RCAC Community Work-Plan (20 min) A. Work plan - "Increasing Access to Dental Health" | Group | An update on status of current work plan. Review committee training dates. |
| 3:10 p.m 3:15 p.m. | VII. Future Agenda Items (5 min) | Group | Decide agenda items that may be added to a future meeting |
| 3:15 p.m. 3:20 p.m. | VIII. Meeting Evaluation (5 min) | Martin Vicente | Time to review meeting evaluation/Clarification Completion |
| 3:20 p.m 3:30 p.m. | IX. Public Comments (10 min) | Group | Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC |
| 3:30 p.m. | X. Adjournment A. Next Meeting Date: April 20, 2017 1:00 p.m. to 3:30 p.m. | Chair | Learn when the next RCAC meeting will take place |

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-(888) 522-2732