Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 9

Miller Family Health Education Center 3820 Cherry Avenue Long Beach, CA 90807 Wednesday, May 17, 2017 9:00 a.m. - 11:30 a.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 3. Talk about community issues affecting members in Long Beach
- 4. Discuss 2017 RCAC Community Work Plan Project

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:00 a.m 9:15 a.m.	I. Welcome & Introductions (15 min.) A. Review of Agenda	Cristina Deh-Lee, Chair Kristina Chung, Field Specialist	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items
9:15 a.m 9:25 a.m.	II. Business (85 min.) A. Approval of Agenda & Summary (10 min.)	Cristina Deh-Lee	Receive updates from the ECAC meeting and from the CO&E Department
9:25 a.m. – 9:40 a.m.	 B. ECAC Report (15 min.) April 2017 Meeting (no report) May 2017 Meeting 	Cristina Deh-Lee Vandy Chin	
9:40 a.m. – 9:45 a.m.	 c. Board of Governors Report (5 min.) April 2017 Meeting (no report) May 2017 Meeting 	Heang Por Ing	
9:45 a.m. – 10:15 a.m.	CO&E ReportRevisions to the Operating Rules (30 min.)	Kristina Chung	

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017 telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • www.lacare.org

For a **Healthy Life**

10:15 a.m. – 10:30 a.m.	HIPAA Training (15 min.)	Hilda Herrera, <i>Liaison</i>	
10:30 a.m. – 10:40 a.m.	Discuss "Accessing Care in a Time of Change" Conference (10 min.)	Kristina Chung	
10:40 a.m. – 10:50 a.m.	III. Get Up & Move (10 min.)	Hilda Herrera	Stretch Break
10:50 a.m	IV. Regional Issues (10 min.)	Group	Talk about community
11:00 a.m.	A. Community Member Issues		issues affecting members in Long Beach
11:00 a.m	V. Community Affairs (5 min.)	Kristina Chung	Learn about a health topic
11:05 a.m.	A. Health Topic – Mental Illness		
11:05 a.m	VI. RCAC Community Work Plan	Group	Discuss the 2017 RCAC
11:15 a.m.	Project (10 min.)		Community Work Plan Project
11:15 a.m	VII. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that
11:20 a.m.			may be added to a future meeting
11:20 a.m	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting
11:25 a.m.			evaluations
11:25 a.m	IX. Public Comments (5 min.)	Group	Each public member is
11:30 a.m.			given 2 minutes to share a comment with the RCAC
11:30 a.m.	X. Adjournment	Cristina Deh-Lee, Chair	Learn when the next RCAC
	A. Next Meeting Date:		meeting will take place
	July 17, 2017		

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732