Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

Hope Street Family Center 1600 South Hope Street, Room 305 Los Angeles, CA 90015 Tuesday, May 16, 2017 9:00 a.m. – 11:30 a.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 3. Talk about community issues affecting members in the region
- 4. Discuss 2017 RCAC Community Work Plan Project

## **Meeting Agenda**

| Time         | Agenda Item   | Agenda Lead                  | Goal/Result                      |
|--------------|---|------------------------------|----------------------------------|
| 9:00 a.m     | I. Welcome & Introductions (10 min.)                | Michael Shelton,             | Get to know each other and       |
| 9:10 a.m.    |   | Chair                        | review the goals for the meeting |
|              | A. Review of Agenda                                 | Kristina Chung,              | and agenda items                 |
|              |   | Field Specialist             |                                  |
|              | II. Business (70 min.)                              |                              |                                  |
| 9:10 a.m. –  | A. Approval of Agenda & Summary                     | Michael Shelton              | Receive updates from the ECAC    |
| 9:15 a.m.    | (5 min.)  |                              | meeting and from the CO&E        |
|              | P ECAC Papart (F min)                               |                              | Department                       |
| 9:15 a.m. –  | B. ECAC Report (5 min)                              |                              |                                  |
| 9:20 a.m.    | April ECAC Meeting (no report)     May ECAC Meeting | Fathan Dina                  |                                  |
|              | May ECAC Meeting                                    | Esther Rivas Michael Shelton |                                  |
|              |   | Wilchael Shellon             |                                  |
| 9:20 a.m. –  | <b>C.</b> Board of Governors Report (5 min.)        |                              |                                  |
| 9:25 a.m.    | April 2017 Meeting                                  | Silvia Quezada               |                                  |
|              | May 2017 Meeting                                    | Theodora Parlanti            |                                  |
|              | , ,   |                              |                                  |
| 9:25 a.m. –  | <b>D.</b> CO&E Report                               |                              |                                  |
| 10:00 a.m.   | <ul> <li>Revisions to the Operating</li> </ul>      | Kristina Chung               |                                  |
|              | Rules (35 min.)                                     |                              |                                  |
| 10:00 a.m. – | HIPAA Training (15 min.)                            | Victor Rodriguez             |                                  |
| 10:15 a.m.   |   |                              |                                  |

| 10:15 a.m. –<br>10:20 a.m. | <ul> <li>Discuss "Accessing Care in a<br/>Time of Change" Conference<br/>(5 min.)</li> </ul> | Kristina Chung  |  |
|----------------------------|--|---|--|
| 10:20 a.m<br>10:30 a.m.    | III. Get Up & Move (10 min.)   | Victor Rodriguez  | Stretch and break  |
| 10:30 a.m<br>10:40 a.m.    | IV. Regional Issues (10 min.)  | Group   | Talk about community issues affecting members in the region            |
| 10:40 a.m<br>11:10 a.m.    | <ul><li>V. Community Affairs (30 min.)</li><li>LGBTQ Presentation</li></ul>                  | Hieu Nguyen<br>Emmi Monsour<br>Behavioral Health<br>Dept. | Learn about a health topic   |
| 11:10 a.m<br>11:15 a.m.    | VI. RCAC Community Work Plan<br>Project (5 min.)   | Kristina Chung  | Discuss the 2017 RCAC<br>Community Work Plan Project                   |
| 11:15 a.m<br>11:20 a.m.    | VII. Future Agenda Items (5 min.)  | Group   | Decide agenda items that may be added to a future meeting              |
| 11:20 a.m<br>11:25 a.m.    | VIII. Meeting Evaluations (5 min.)   | Group   | RCAC members will take 5 minutes to complete meeting evaluations       |
| 11:25 a.m. –<br>11:30 a.m. | IX. Public Comments (5 min.)   | Michael Shelton   | Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC |
| 11:30 a.m.                 | X. Adjournment A. Next Meeting Date: July 18, 2017   | Michael Shelton   | Learn when the next RCAC meeting will take place                       |

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732