**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## **Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 3**

**Rosemead Community Center** 3936 North Muscatel Avenue, Room 4 Rosemead, CA 91770 Tuesday, April 18, 2017 9:30 a.m. - 12:00 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Discuss community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Discuss 2017 RCAC Community Work Plan Project

## **Meeting Agenda**

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:30 a.m	I. Welcome & Introductions (10	Cynthia Conteas-Wood, Chair	Get to know each
9:40 a.m.	min.)	Kristina Chung, Field Specialist	other and review the
	A. Review of Agenda		goals for the meeting and agenda items
	II. Business (85 min.)		
9:40 a.m	A. Approval of Agenda & Summary	Cynthia Conteas-Wood, Chair	Receive updates from
9:50 a.m.			the ECAC meeting an
			from the CO&E
9:50 a.m. –	B. ECAC Report	Maggie Belton, Vice-Chair	Department
10:00 a.m.			
10:00 a.m. –	C. Reports from Members	Adán Fernandez (ECAC – April)	
10:10 a.m.		Maggie Belton (ECAC – March)	
		Daniel Kwong (BOG – April)	
10:10 a.m.	D. CO&E Report	Kristina Chung, Field Specialist	
11:05 a.m.	Revision to Consumer		
	Advisory Committee		
	Member Operating Rules		
	CO&E Toll Free Line		
	HIPPA Training		
	Consumer Advisory		
blic entity serving	Committee Conference		

11:05 a.m	III. Regional Issues (15 min.)	Kristina Chung	An opportunity to
11:20 a.m.	A. Community Member Issues		identify community issues affecting members in the region
11:20 a.m 11:30 a.m.	IV. Get Up & Move (10 min.)	Victor Rodriguez, Liaison	An opportunity to stretch and move
11:30 a.m 11:45 a.m.	V. RCAC Community Work Plan Project (15 min.) A. Young & Healthy Presentation	Mary Donnelly-Crocker Executive Director	Discuss the 2017 RCAC Community Work Plan Project
11:45 a.m 11:50 a.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Kristina Chung	Decide agenda items that may be added to a future meeting
11:50 a.m 11:55 a.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Cynthia Conteas-Wood	Complete meeting evaluation forms.
11:55 a.m. – 12:00 p.m.	VIII. Public Comments (5 min.)	Cynthia Conteas-Wood	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:00 p.m.	IX. Adjournment Next Meeting: June 20, 2017	Cynthia Conteas-Wood	Learn when the next RCAC meeting will take place

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

> Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732