Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 2

L. A. Care Family Resource Center - Pacoima 10807 San Fernando Road Pacoima, CA 91331 Monday, February 27, 2017 10:00am - 12:30pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Discuss 2017 Community Work Project

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m 10:10 a.m.	Nelcome & Introductions (10 min.) A. Review of Agenda	Ana Rodriguez, Chairperson Courtney Nicholas, Field Specialist	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items
10:10 a.m 11:00 a.m.	 II. Business (50 min.) A. Approval of Agenda & Summary B. ECAC Report C. CO&E Report D. Code of Conduct & Standards of Behavior E. Provisional Membership 	Ana Rodriguez, Chair Courtney Nicholas, Field Specialist	Receive updates from the ECAC meeting and from the CO&E Department
11:00 a.m 11:30 a.m.	III. Regional Issues (30 min.) A. Community Member Issues	Group	An opportunity to identify community issues affecting members in the region

11:30 a.m 11:40 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
11.10	V. O		
11:40 a.m 11:45 a.m.	V. Community Affairs (5 min.) Health Topic – Children's Dental Health	Group	An opportunity to learn about Children's Dental Health
11:45 a.m 12:05 p.m.	VI. RCAC Community Work Project (20 min.)	Group	Discuss the 2017 RCAC Community Work Project
12:05 p.m 12:15 p.m.	VII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:15 p.m. – 12:20 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
12:20 p.m 12:30 p.m.	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:30 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: April 17, 2017	Ana Rodriguez, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Jose (Ricardo) Rivas at (213) 694-1250, Ext. 4090 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732