Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 11

dA Center for the Arts
252 D South Marin Street
Pomona, CA 91766
Thursday, September 19, 2018
9:30 AM – 12:00 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. RCAC Members will complete an Evaluation of the Health Education Trainings that were provided at the RCAC meetings

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:30 a.m 9:40 a.m.	I. Welcome & Introductions (10 min.) A. Review of Agenda	Lluvia Salazar, Chair Frank Meza, Field Specialist	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items
9:40 a.m 10:35 a.m.	II. Business (55 min.)A. Approval of Agenda & Summary (5 min)B. ECAC Report (10 min)	Lluvia Salazar, <i>Chair</i> Reyna Hernandez,	Approve today's meeting agenda and the July 2018 meeting minutes
	 August 8, 2018 Report C. Board of Governors (BOG) Report (10 min) July 26, 2018 Report 	Member Angelica Vazquez Cisneros, Member	Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
	D. CO&E Report (30 min)ECAC Leadership Training	Frank Meza, Field Specialist	Receive an update from the CO&E Department
10:35 a.m	III. Regional Issues (15 min.)	Frank Meza, Field	An opportunity to identify
10:50 a.m.	A. Community Member Issues	Specialist	community issues affecting members in the region

10:50 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch
_			and move
11:00 a.m.			
11:00 a.m	V. RCAC Community Work Projects	United Against	Final report from the
11:40 a.m.	(40 min.)	Poverty and Disease	community partnership
	A. Community Partnership Final Project Report	(UAPAD)	projects
	B. Health Education Trainings Evaluation	Frank Meza, Field	Members will complete an
	C. Community Outreach Events	Specialist	Evaluation of the Health Education Trainings that
		Group	were provided at the RCAC meetings
			Community outreach events
11:40 a.m	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that
11:45 a.m.			may be added to a future meeting
11:45 a.m	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting
- 11:50a.m.	and the second s		evaluation forms
11:50 a.m	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is
12:00 p.m.			given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:00 p.m.	IX. Adjournment	Lluvia Salazar, Chair	Learn when the next RCAC
-	A. Next Meeting Date:		meeting will take place
	• Thursday, November 15, 2018		

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909