Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 1

Chimbole Cultural Center 38350 N. Sierra Highway Palmdale, CA 93550 Friday, April 21, 2017 10:00 am - 12:30 pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Review revisions to the Consumer Advisory Committee Operating Rules.
- 3. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region.
- 4. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 5. Discuss 2017 Community Work Project

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)		
10:10 a.m.	A. Review of Agenda	Adela	Get to know each other and
		Guadarrama,	review the goals for the meeting
		Chairperson	and agenda items
		Idalia Chitica,	
		Field Specialist	
		Supervisor	
10:10 a.m	II. Business (60 min.)		
11:00 a.m.	A. Approval of Agenda & Summary	Adela	Approve today's meeting
		Guadarrama,	agenda and February 2017
		Chair	meeting minutes.
	B. ECAC Report	Adela	Receive updates from the ECAC
	'	Guadarrama,	meeting and the Board of
		Chair	Governors meeting from the
			Chair and members who
	March ECAC Report	Adriana Martinez,	attended the meetings.
	•	Member	_
	April BOG Report	Maria Mayoral,	
	·	Member	
	April ECAC Report	Denice Martinez,	
		Member	

	 C. CO&E Report Revisions to Consumer Advisory Committee Operating Rules HIPPA Training CO&E Toll Free Line 	Idalia Chitica, Field Specialist Supervisor	Receive an update from the CO&E Department that includes reviewing the revisions to the Consumer Advisory Committee Operating Rules, HIPAA Training and the CO&E Toll Free Line.
11:00 a.m	III. Regional Issues (30 min.)		
11:30 a.m.	A. Community Member Issues	Group	An opportunity to identify community issues affecting members in the region
11:30 a.m 11:40 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
11:40 a.m	V. Community Affairs (5 min.)	Group	An opportunity to learn about
11:45 a.m.	Health Topic – "Stress Management"	Оловр	stress management.
11:45 a.m	VI. RCAC Community Work Project	Group	Discuss the 2017 RCAC
12:05 p.m.	(20 min.)		Community Work Project
·	Increasing Access to Dental Health		, ,
12:05 p.m	VII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide agenda items that may
12:15 p.m.			be added to a future meeting
12:15 p.m. –	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation
12:20 p.m.			forms
12:20 p.m	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2
12:30 p.m.			minutes to share a comment
			with the RCAC
12:30 p.m.	X. Adjournment	Adela	Learn when the next RCAC
	A. Next Meeting Date:	Guadarrama,	meeting will take place
	Friday, June 16, 2017	Chairperson	

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Jose (Ricardo) Rivas at (213) 694-1250, Ext. 4090 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732