Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 1

L.A. Care Family Resource Center - Palmdale 2072 East Palmdale Blvd. Palmdale, CA 93550 Friday, April 20, 2018 10:00 am - 12:30 pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Receive a training on Heart Health and a list of resources available to the community

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)	Adela Guadarrama,	
10:10 a.m.	A. Review of Agenda	Chairperson	Get to know each other
			and review the goals for
		Kristina Chung, Field	the meeting and agenda
		Specialist	items
	II. Business (40 min.)		
10:10 a.m	A. Approval of Agenda & Summary (10	Adela Guadarrama,	Approve today's
10:20 a.m.	min)	Chairperson	meeting agenda and
	5 50100		February 2018 meeting
10:20 a.m. –	B. ECAC Report		minutes
10:25 a.m.	March 2018 Report (5 min)	Pamela Harris	
	1 12040 B		Receive updates from
10:25 a.m. –	April 2018 Report (5 min)	Russell Mahler	the ECAC and Board of
10:30 a.m.			Governors meetings
10:30	C Poard of Governors (POG) Poport		
10:30 a.m. – 10:35 a.m.	C. Board of Governors (BOG) Report (5 min)		
10.35 d.III.	March 2018 Report (no		
	meeting)		
	April 2018 Report	Rut Hernandez	
10:35 a.m. –	, ===== .	Nat Herriandez	Receive an update from
10:35 a.m.	D. CO&E Report (40 min)	Kristina Chung, Field	the CO&E Department
11.13 0.111.	2018 Chair and Vice-Chair	Specialist	and coal beparament
	Elections	Specialist	

11:15 a.m 11:20 a.m.	 CAC Transportation Guidelines L.A. Care Transportation Benefit III. Regional Issues (15 min.) A. Community Member Issues 	Idalia De La Torre, Supervisor Kristina Chung, Field Specialist	An opportunity to identify community issues affecting members in the region
11:20 a.m. – 11:30 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
11:30 a.m 12:15 p.m.	 V. RCAC Community Work Projects (45 min.) A. Community Partnership B. Health Education Training Heart Health C. Community Outreach Events 	Kristina Chung, Field Specialist Ricardo Rivas, Liaison Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects that include the Community Partnership, health topic training and community outreach events
12:15 p.m 12:20 p.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:20 p.m. – 12:25 p.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
12:25 p.m 12:30 p.m.	VIII. Public Comments (5 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:30 p.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: Friday, June 15, 2018	Adela Guadarrama, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME. *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be considered <u>unexcused</u> if you do not call Ricardo Rivas at (213) 694-1250, Ext. 4090 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909