Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Regional Community Advisory Committee - Region 5

Veterans Memorial Building 4117 Overland Avenue Culver City, CA 90230

Monday, February 27, 2017

2:00 p.m. - 4:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Review Code of Conduct and Standards of Behavior
- 5. To have a clear understanding about what provisional membership is
- 6. Talk about 2017 work plan

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
2:00 p.m	I. Welcome & Introductions (5 min)	Maria	Get to know each other and review
2:05 p.m.	A. Review of Agenda	Sanchez,	the goals for the meeting and
		Chair	agenda items/ present the L.A.
			Care's Mission, RCAC and CO&E
			three pillars
2:05 p.m	II. Business (50 min)		
2:55 p.m.	A. Approval of Agenda & Summary	Maria	Receive updates from the ECAC
	B. ECAC Report	Sanchez	meeting and from the CO&E
	C. CO&E Report		Department
	D. Code of Conduct/Standards of	Martin	Members will review the Standards
	Behavior	Vicente, Field	of Behavior and Code of Conduct
	E. Provisional Membership	Specialist	A presentation regarding provisional
			membership
2:55 n m	III. Dogional Issues (15 min)	Croup	An appartupity to identify
2:55 p.m	III. Regional Issues (15 min)	Group	An opportunity to identify
3:10 p.m.	A. Global Member Issues		community issues affecting
			members in the region. An
			opportunity to turn in your member

			issue form or present it to the committee if there are any issues.
3:10 p.m 3:15 p.m.	IV. Get Up & Move (5 min)	Group	An opportunity to stretch and move
3:15 p.m 3:55 p.m.	V. Community Affairs (40 min) A. Health Topic "Increasing Access to Dental Health"	Felicia Gray	An opportunity to learn about a specific health topic
	B. "Hepatitis C" Presentation	Venice Family Clinic	A presentation about Hepatitis C will be given to members
3:55 p.m 4:10 p.m.	VI. RCAC Community Work-Plan (15 min) A. Work Plan Review Committee	Group	A chance for members to review the work plan action steps and create a review committee
4:10p.m 4:15 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
4:15 p.m. 4:20 p.m.	VIII. Meeting Evaluation (5 minutes)	Martin Vicente	Time to complete meeting evaluation
4:20 p.m 4:30 p.m.	IX. Public Comments (10 min)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC / potluck
4:30 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: April 17, 2017	Maria Sanchez	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-(888) 522-2732