L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez

L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 10

The East L.A. Community Service Center

133 N. Sunol Drive, Room 242 Los Angeles, CA 90063 Thursday, June 21, 2018 1:00pm - 3:30pm

DRAFT

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Members will receive a training on Cancer Screenings and a list of resources made available to the community

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
Time 1:00 p.m 1:10 p.m. 1:10 p.m 1:50 p.m.	I. Welcome & Introductions (10 min) A. Review of Agenda II. Business (40 min.) A. Approval of Agenda & Summary (5 min) B. ECAC Report (10 min) May 2018 Report June 2018 Report Board of Governors (BOG) Report (5 min) May 2018 Report June 2018 Report June 2018 Report	Agenda Lead Damaris de Cordero, RCAC Member Frank Meza, Field Specialist Damaris de Cordero, Member Norma Flores, Member Blanca Villagran, Member Ana Rubio, Member Marta Perez, Member	Goal/Result Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items Approve today's meeting agenda and April 2017 meeting minutes Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings Receive an update
	D. CO&E Report (20 min)	Frank Meza, Field Specialist	from the CO&E Department
1:50 p.m 2:05 p.m.	III. Regional Issues (15 min.) ◆ Community Member Issues	Frank Meza, Field Specialist	An opportunity to identify community issues affecting members in the region

2:05 p.m 2:15 p.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
2:15 p.m 3:10 p.m.	 V. RCAC Community Work Projects (55 min.) A. Community Partnership B. Health Education Training Cancer Screenings C. Community Outreach Events 	Frank Meza, Field Specialist Felicia Gray, Liaison Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects that include the Community Partnership, health topic training and community outreach events.
3:10 p.m 3:15 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
3:15 p.m 3:20 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5 min)	Group	Complete meeting evaluation forms
3:20 p.m. – 3:30 p.m.	IX. Public Comments (10 min)	Group	The public has 2 minutes to share a comment with the RCAC
3:30 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: • Thursday, August 16, 2018	Damaris de Cordero, RCAC Member	Information about the next RCAC meeting

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Department Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909