Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## **Board of Governors Executive Community Advisory Committee (ECAC)**

L.A. Care Health Plan
Conference Rooms 1018 and 1019
1055 West 7<sup>th</sup> Street, 10<sup>th</sup> Floor
Los Angeles, CA 90017
Wednesday, March 14, 2018
10:00 a.m. - 1:00 p.m.

Call-in number: 1-844-907-7272 access code 992 717 833

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Identify community issues affecting members by region
- 2. Receive an update from L.A. Care's Chief Executive Officer
- 3. Receive and update on the strategies L.A. Care is working on to address Urgent Care Center issues.
- 4. Receive information on the Americans with Disabilities Act (ADA)

Meeting Agenda				
Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result	
10:00 a.m.	I. Call to Order (5 minutes)	Cristina Deh-Lee,	Call meeting to order.	
		Chairperson		
10:05 a.m	II. Approve Agenda for March 14,	Chairperson	Approve today's meeting	
10:10 a.m.	<b>2018</b> (5 minutes)		agenda.	
10:10 a.m	III. Approve meeting minutes for	Chairperson	Approve the meeting minutes	
10:15 a.m.	February 14, 2018 meeting (5 minutes)		for the February 14, 2018 ECAC	
			meeting.	
10:15 a.m	IV. Standing Items (65 minutes)			
11:20 a.m.				
	A. ECAC Chairperson Report	Chairperson	Chair will provide a report if	
	(10:15 a.m. to 10:20 a.m.)		applicable.	
	B. Update from Chief Executive	John Baackes,	Receive an update from L.A.	
	Officer	Chief Executive	Care's Chief Executive Officer.	
	(10:20 a.m. to 10:40 a.m.)	Officer		

	C. Communication and Community Relations Update (10:40 a.m. to 11:00 a.m.)  D. Global Member Issues (11:00 a.m. to 11:20 a.m.)  Update on ECAC Motions	Francisco Oaxaca, Senior Director of Communications and Community Relations Group	Receive an update on L.A Care's Communications and Community Relations Department.  Report global member issues discussed during the RCAC/CCI meetings and receive an update on ECAC approved motions.
11:20 a.m 11:35 a .m.	V. Get Up & Move (15 min.)	Group	An opportunity to stretch and move.
11:35 a.m 12:20 p.m.	VI. Old Business (45 min.)  A. Urgent Care Centers (11:35 a.m. to 12:00 p.m.)	Hanan Obeidi, Senior Director, Medi-Cal Administration	Receive and update on the strategies L.A. Care is working on to address Urgent Care Center issues.
	B. CAC Fall Conferences "Members in Focus" - Outcomes (12:00 p.m. to 12:20 p.m.)	Auleria Eakins, Manager, CO&E	Provide outcomes of the CAC Fall Conference "Members in Focus".
12:20 p.m 12:40 p.m.	VII. New Business (20 min.)  A. Americans with Disabilities Act (ADA) (12:20 p.m. to 12:40 p.m.)	Layla Gonzalez- Delgado, L.A. Care Health Plan, Member Advocate	Provide information on the Americans with Disabilities Act (ADA).
12:40 p.m 12:50 p.m.	VIII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide on agenda items that may be added to a future ECAC meeting.
12:50 p.m 1:00 p.m.	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the ECAC.
1:00 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: Wednesday, April 11, 2018	Chairperson	

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call

Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 prior to 10:00 am the day of the meeting to inform him that
you will not be attending.

Community Outreach & Engagement
Toll Free Line 1-888-522-2732

