Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 4

Mark Twain Branch Library 1401 E. Anaheim Street Long Beach, CA 90813 Tuesday, June 26, 2018 1:00 p.m. - 3:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- Learn about past L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 2. Learn about what is happening at L.A. Care
- 3. Receive updates about the FY 2017-2018 Community Partnership Work Project
- 4. Provide input on member mailing.
- 5. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 6. Connect with a Member Navigator to address individual member issues
- 7. Receive a presentation on

Meeting Agenda DRAFT

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
1:00pm-	I. Welcome & Introductions (5 min)	Nesima Istrefi	Get to know each other and
1:05pm		Chair	review the meeting goals.
1:05pm-	II. Business (20 min)	Nesima Istrefi,	Approve agenda and
1:25pm	A. Approval of Agenda & Summary	Chair	summary.
	C. ECAC Report	Bertha Poole	Receive updates on the ECAC
	 BOG/ECAC Experience Sharing 	and Richard	meeting.
		Hernandez	Members share their
		CCI Council Members	experience of attending the
		Wiembers	ECAC and/or BOG meeting.
	B. L.A. Care Updates	Susan Ma	Receive an update about L.A.
	 Sacramento Advocacy Day Video 	CCI Field	Care.
		Specialist	
1:25pm-	III. CCI Council Community Partnership	Susan Ma	Provide an update about the
1:45pm	Work Project (20 min)		work project.
	A. Work Project Event Date and Location		

1:45pm- 2:15pm	IV. Engagement Session (30 min)	Group	An opportunity to provide input on member mailing.
2:15pm- 2:25pm	V. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and move before continuing with the meeting.
2:25pm- 2:50pm	VI. Regional Issues (25 min) A. Global Member Issues	Group	Identify healthcare access issues affecting members in the region.
2:50pm- 3:15pm	VII. Work Project Presentation Topic(25 min) A. Women's Health	Susan Ma	Members will receive a presentation on Women's Health.
3:15pm- 3:20pm	IIX. CCI Council Member Announcements (5 min)	Group	Members will have an opportunity to share community updates.
3:20pm- 3:25pm	IX. Meeting Evaluations (5 min)	Group	Members will have the opportunity to complete their meeting evaluation forms.
3:25pm- 3:30pm	X. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is given 2 minutes to share a comment.
3:30pm	XI. Adjournment A. Next Meeting Date: - Tuesday, August 28, 2018	Nesima Istrefi	Learn when and where the next CCI Council meeting will take place.

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting