Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



## Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 3

Inglewood Family Resource Center 3111 W. Century Boulevard, Suite 100 Inglewood, CA 90303 Wednesday, April 25, 2018 10:00 a.m. - 12:30 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- Learn about past L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 2. Learn about what is happening at L.A. Care
- 3. Receive information about the FY 2017-2018 Community Partnership Work Project
- 4. Review L.A. Care's marketing material
- 5. Participate and vote for the CCI Council Chair/Vice Chair
- 6. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 7. Connect with a Member Navigator to address individual member issues

## Meeting Agenda DRAFT

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00am-	I. Welcome & Introductions (5 min)	Brenda White	Get to know each other and
10:05am		Chairperson	review the meeting goals.
10:05am-	II. Business (20 min)	Brenda White	Approve agenda and
10:25am	A. Approval of Agenda & Summary		summary.
	B. Meeting Effectiveness Motion to implement the Meeting Effectiveness Guidelines currently used at ECAC, for the remainder of this meeting and at all future Area 3 CCI Council meetings.	Brenda White	To vote on implementing the ECAC Meeting Effectiveness Guidelines at the current meeting, and all future Area 3 CCI Council meetings.
	C. ECAC Report  – BOG/ECAC Experience Sharing	Joe Airo & Jo Lynn Horton, Council Members	Receive updates and complete action items from the ECAC meeting.
	<ul> <li>Updates on Redlined Operating Rules Motion</li> </ul>	Susan Ma	Receive updates on the Redlined Operating Rules Motion discussed at the April Board of Governors meeting.

		T	
10:25am-	III. CCI Council Community Partnership		
11:05am	Work Project Presentation (40 min)		
	A. South Central Family Health Center	Staff	Receive a presentation from
		South Central	staff at South Central Family
		Family Health	Health Center and St. John's
		Center	Well Child & Family Center,
			about their Community
	B. St. John's Well Child & Family Center	Staff	Partnership Work Project
		St. John's Well	proposal.
		Child	
11.05	NV Cat Ha C Maria (5	Cravia	An analysis to strate and
11:05am- 11:10am	IV. Get Up & Move (5 min)	Group	An opportunity to stretch and
11:10am			move before continuing with the meeting.
			the meeting.
11:10am-	V. Engagement Session (30 min)	Group	An opportunity to provide
11:40am			feedback on member
			postcards.
11:40am-	VI. Chair/Vice Chair Election (25 min)	Susan Ma	Participate and vote for the
12:05pm			CCI Council Chair/Vice Chair.
12:05pm-	VII. Regional Issues (15 min)	Group	Identify healthcare access
12:20pm	A. Global Member Issues	Стоир	issues affecting members in
12.20μπ	A. Global Welliber Issues		the region.
			the region.
12:20pm-	IIX. Meeting Evaluations (5 min)	Group	Members will have the
12:25pm			opportunity to complete their
			meeting evaluation forms.
12:25pm-	IX. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is
12:30pm			given 2 minutes to share a
			comment with the CCI
			Council.
12:30pm	X. Adjournment	Brenda White	Learn when and where the
	A. Next Meeting Date:		next CCI Council meeting will
	- Wednesday, June 27, 2018		take place.

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting