Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



## Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 3

Inglewood Family Resource Center 3111 W. Century Boulevard, Suite 100 Inglewood, CA 90303 Wednesday, October 24, 2018 10:00 a.m. - 12:30 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Public can comment before each agenda item.
- 2. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 3. Receive an update about the FY 2017-2018 Community Partnership Work Project
- 4. Provide feedback on member material
- 5. Learn information about Behavioral Health
- 6. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 7. Connect with a Member Navigator to address individual member issues

## Meeting Agenda DRAFT

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00am-	I. Welcome & Introductions (5 min)	Brenda White	Get to know each other and
10:05am		Chair	review the meeting goals.
10:05am-	II. Business (50 min)	Brenda White	Approve agenda and
10:55am	A. Public Comment		summary.
	B. Approval of Agenda & Summary  C. ECAC Report  - BOG/ECAC Experience Sharing  - CCI At-Large Member Election	Brenda White, Joe Airo, Jo Lynn Cannon, Council Members	Receive updates from the ECAC meeting & hear members share their experience of attending the ECAC and/or BOG meeting.
	D. Ombudsman CCI Report	Mariah Walton CCI Field Specialist	Receive a report from the L.A. County Ombudsman
	E. L.A. Care Updates - Elevating the Safety Net		Learn about what's
	- Silver Sneakers Benefit for CMC		happening at L.A. Care
10:55am-	IV. Behavioral Health Presentation (30	Torhon Barnes	Learn about the Behavioral
11:25am	min)	Manager, Consumer	Health benefits members
	A. Public Comment	Affairs	have access to.
	B. Accessing Behavioral Health		
	Benefits		
11:25am-	V. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and
11:35am			move before continuing with
			the meeting.

11:35am- 11:50am	VI. Community Partnership Work Plan (15 min) A. Public Comment B. Work Plan Report	Mariah Walton	Receive updates on the results of the work plan event.
11:50am- 12:15pm	VII. Regional Issues (25 min)  A. Public Comment  B. Global Health Care Access Issues	Group	Identify healthcare access issues affecting members in the region.
12:15pm- 12:20pm	IX. CCI Council Member Announcements (5 min) A. Public Comment B. Community Announcements	Group	Members will have an opportunity to share community updates.
12:20pm- 12:25pm	X. Meeting Evaluations (5 min) A. Public Comment B. Complete Meeting Evaluations	Group	Members will have an opportunity to complete their meeting evaluation forms.
12:25pm- 12:30pm	XI. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is given 2 minutes to share a comment.
12:30pm	XII. Adjournment  A. Next Meeting Date:  Wednesday, December 19, 2018	Brenda White	Learn when and where the next CCI Council meeting will take place.

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting