Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 9

Long Beach Water Department - Administration Building

1800 E. Wardlow Road

Long Beach, CA 90807

Monday, November 19, 2018 9:30 a.m. - 12:00 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting Agenda

I. Welcome & Introductions	(15 min)	9:30 a.m 9:45 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
			Kristina Chung, Field Specialist		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items					
II. Business	(65 min)	9:45 a.m. – 10:50 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
B. ECAC Report (10 min)					
 October 2018 Report 			Heang Por Ing		
 November 2018 Report 			Sheila Thach		
C. Board of Governors Report (10 n	nin)				
October 2018 Report			Ana Villaseor		
 November 2018 Report 			Sambour Lay		
D. CO&E Report (45 min)			Kristina Chung, Field Specialist		
 "Elevating the Safety Net" Pr 					
 Review of Operating Rules 					
C&L Survey					
 Code of Conduct Training 					
American Red Cross – Emergency Preparedness Training					
Member Acknowledgement					
 Name Badges 			Manny Vizcarra, Liaison		

GOALS:

- ✓ Approve today's meeting agenda and September 2018 meeting minutes
- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
- ✓ Receive updates from the CO&E Department

III. Regional Issues	(15 min)	10:50 a.m11:05 a.m.	Agenda Lead		
A. Community Member Issues			Kristina Chung, Field Specialist		
GOAL: An opportunity to identify community issues affecting members in the region					
IV. Get Up & Move/Break	(15 min.)	11:05 a.m 11:20 a.m.	Agenda Lead		
An opportunity to stretch and	Manny Vizcarra, Liaison				
V. RCAC Community Work Projects	(5 min.)	11:20 a.m 11:25 a.m.	Agenda Lead		
			Kristina Chung, Field Specialist		
GOAL: Discuss the 2018-2019 RCAC Community Work Project					
VI. Future Agenda Items	(10 min.)	11:25 a.m. – 11:35 a.m.	Agenda Lead		
			Group		
VII. Meeting Evaluations	(10 min.)	11:35 a.m. – 11:45 a.m.	Agenda Lead		
A. Complete meeting evaluation forms			Group		
VIII. Public Comments	(15 min.)	11:45 a.m12:00 p.m.	Agenda Lead		
Each public member is given 2 minutes for comments			Group		
IX. Adjournment		12:00 p.m.	Agenda Lead		
A. Next Meeting Date: Monday, Jar	Tonya Byrd, <i>Chair</i>				

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Manny Vizcarra at (213) 694-1250, Ext. 4603 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers:
888-839-9909 Medi-Cal
844-854-7272 PASC SEIU
855-270—2327 L.A. Care Covered
888-522-1298 CMC
TTY for all LOBs is 711
Toll Free Line 1-888-839-9909