Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 1

Palmdale Family Resource Center 2072 E. Palmdale Blvd Palmdale, CA 93350 Tuesday, November 13, 2018 10:00 AM - 12:30 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Public can comment before each agenda item.
- 2. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 3. Learn about what is happening at L.A. Care
- 4. Learn information about Nurse Advice Line
- 5. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 6. Connect with a Member Navigator to address individual member issues

Meeting Agenda DRAFT

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00am-	I. Welcome & Introductions (5 min)	Demetria Saffore,	Get to know each other and
10:05am		CCI Council Chairperson	review the meeting goals.
10:05am-	II. Business (60 min)	Demetria Saffore	Approve agenda and
11:05am	A. Public Comment		summary.
	B. Approval of Agenda & SummaryC. ECAC ReportBOG/ECAC Experience SharingE. L.A. Care Updates	Demetria Saffore, Dennis Moore & Marcia Ramos, Council Members	Receive updates from the ECAC meeting & hear members share their experience of attending the ECAC and/or BOG meeting.
	- Silver Sneakers Benefit for CMC	Mariah Walton	Learn about what's
	- UCLA Contract Signing- Lynwood FRC Community Celebration- Care Harbor	CCI Field Specialist	happening at L.A. Care
	- Public Charge Letter Follow-Up		
	- Code of Conduct Training in January,		
	2019		
	-Know Your Member Tour Updates		
11:05am-	III. L.A. Care Health Plan Nurse Advice	L.A Care Staff	Learn about how to access
11:35am	Line		the Nurse Advice Line and in
	(30 min)		what ways it can help
	A. Public Comment		members.

11:35am- 11:45am	IV. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and move before continuing with the meeting.
11:45am- 12:15pm	V. Regional Issues (30 min) A. Public Comment B. Global Health Care Access Issues	Group	Identify healthcare access issues affecting members in the region.
12:15pm- 12:20pm	VI. CCI Council Member Announcements (5 min) A. Public Comment B. Community Announcements	Group	Members will have an opportunity to share community updates.
12:20pm- 12:25pm	VII. Meeting Evaluations (5 min) A. Public Comment B. Complete Meeting Evaluations	Group	Members will have an opportunity to complete their meeting evaluation forms.
12:25pm- 12:30pm	VIII. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is given 2 minutes to share a comment.
12:30pm	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: Tuesday, January 22, 2019	Demetria Saffore, Chairperson	Learn when and where the next CCI Council meeting will take place.

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Mariah Walton at (213) 694-1250, Ext. 5956 to inform her that you will not be attending the meeting