Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 2

L.A. Care Family Resource Center - Pacoima 10807 San Fernando Road Pacoima, CA 91331

> Monday, October 15, 2018 10:00 am - 12:30 pm

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues

## **Meeting Agenda**

I. Welcome & Introductions	(15 min)	10:00 a.m 10:15 a.m.	Agenda Lead
A. Review of Agenda			Estela Lara, <i>Chair</i>
			Kristina Chung, Field Specialist
<b>GOAL</b> : Get to know each other and rev	iew the goal	s for the meeting and agend	a items
II. Business	(60 min)	10:15 a.m 11:15 a.m.	Agenda Lead
A. Approval of Agenda & Summary			Estela Lara, Chair
<b>B.</b> ECAC Report (10 min)			
<ul> <li>September 2018 Report</li> </ul>			Diana Leff
October 2018 Report			Janet Henderson
C. Board of Governors Report (10 mi	in		
	"")		Estela Lara
September 2018 Report			Elizabeth Cooper
October 2018 Report			
D. CO&E Report (40 min)			Kristina Chung, Field Specialist
COALS			

#### **GOALS:**

- √ Approve today's meeting agenda and August 2018 meeting minutes
- ✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
- ✓ Receive an update from the CO&E Department

III. Regional Issues	(15 min)	11:15 a.m11:30 a.m.	Agenda Lead
A. Community Member Issues			Kristina Chung, Field Specialist
GOAL: An opportunity to identify com	munity issues	s affecting members in the re	gion
IV. Get Up & Move/Break	(15 min.)	11:30 a.m 11:45 a.m.	Agenda Lead
An opportunity to stretch and move			Manny Vizcarra, Liaison
V. RCAC Community Work Projects	(15 min.)	11:45 - 12:00 p.m.	Agenda Lead
			Kristina Chung, Field Specialist
			<u> </u>
<b>GOAL:</b> Discuss the 2018 RCAC Commu	nity Work Pro	ojects	
	nity Work Pro	ojects 12:00 -12:15 p.m.	Agenda Lead
	,	•	Agenda Lead Group
VI. Future Agenda Items	,	•	
VI. Future Agenda Items	(15 min.)	12:00 -12:15 p.m.	Group
VI. Future Agenda Items  VII. Meeting Evaluations  A. Complete meeting evaluation fo	(15 min.) (5 min.)	12:00 -12:15 p.m. 12:15 p.m 12:20 p.m.	Group  Agenda Lead  Group
VI. Future Agenda Items  VII. Meeting Evaluations  A. Complete meeting evaluation fo	(15 min.)	12:00 -12:15 p.m.	Group  Agenda Lead
VI. Future Agenda Items  VII. Meeting Evaluations	(15 min.) (5 min.) orms (10 min.)	12:00 -12:15 p.m. 12:15 p.m 12:20 p.m. 12:20 p.m12:30 p.m.	Group  Agenda Lead  Group
VII. Future Agenda Items  VII. Meeting Evaluations  A. Complete meeting evaluation for VIII. Public Comments	(15 min.) (5 min.) orms (10 min.)	12:00 -12:15 p.m. 12:15 p.m 12:20 p.m. 12:20 p.m12:30 p.m.	Group  Agenda Lead  Group  Agenda Lead

### \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Manny Vizcarra at (213) 694-1250, Ext. 4603 to inform him that you will not be attending the meeting.

# Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers:

888-839-9909 Medi-Cal

844-854-7272 PASC SEIU

855-270—2327 L.A. Care Covered

888-522-1298 CMC

TTY for all LOBs is 711

Toll Free Line 1-888-839-9909