Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 1

L.A. Care Family Resource Center - Palmdale 2072 East Palmdale Blvd. Palmdale, CA 93550 Friday, October 19, 2018 10:00 am - 12:30 pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m	I. Welcome & Introductions (15 min.)	Russell Mahler,	Get to know each other
10:15 a.m.	A. Review of Agenda	Chairperson	and review the goals for
		Kristina Chung, Field	the meeting and agenda
		Specialist	items
	II. Business (50 min.)		
10:15a.m	A. Approval of Agenda & Summary	Rusell Mahler,	Approve today's
10:30 a.m.	(15 min)	Chairperson	meeting agenda and
			August 2018 meeting
	5,500,00		minutes
10:30 a.m. –	B. ECAC Report (10 min)		
10:40 a.m.	September 2018 Report		Receive updates from
	October 2018 Report		the ECAC and Board of
10.10	C Decord of Consumous (DOC) Deposit		Governors meetings
10:40 a.m. –	C. Board of Governors (BOG) Report (10 min)		
10:50 a.m.	September 2018 Report		
	October 2018 Report		
	october 2010 Neport		
10:50 a.m. –	D. CO&E Report (15 min)		
11:05 a.m.		Kristina Chung, Field	Receive an update from
		Specialist	the CO&E Department
			·

11:05 a.m	III. Regional Issues (20 min.)	Kristina Chung, Field	An opportunity to
11:25 a.m.	A. Community Member Issues	Specialist	identify community issues affecting members in the region
11:25 a.m. – 11:40 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (15 min.)	Manny Vizcarra, <i>Liaison</i>	An opportunity to stretch and move
11:40 a.m 12:00 p.m.	V. RCAC Community Work Projects (20 min.)	Kristina Chung, Field Specialist Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects that include the Community Partnership, health topic training and community outreach events
12:00 p.m 12:10 p.m.	VI. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:10 p.m. – 12:20p.m.	VII. Meeting Evaluations (10 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
12:20 p.m 12:30 p.m.	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:30 p.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: Friday, December 21, 2018	Russell Mahler, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME. *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be considered <u>unexcused</u> if you do not call Manny Vizcarra at (213) 694-1250, Ext. 4603 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement (CO&E) Department
Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909