Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

Hope Street Family Center

1600 South Hope Street, Room 305 Los Angeles, CA 90015 Tuesday, September 18, 2018 9:00 AM - 11:30 AM

DRAFT

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Members will receive a training on Cancer Screening, and provide feedback about the Health Education Topic Trainings and complete an evaluation.

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:00 a.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)	Michael Shelton,	Get to know each other
9:10 a.m.	A. Review of Agenda	Chairperson	and review the goals for
			the meeting and agenda
			items
9:10 a.m	II. Business (55 min.)	Michael Shelton,	Approve today's
10:05 a.m.	A. Approval of Agenda & Summary (5 min)	Chairperson	meeting agenda and
			June 2018 meeting
	B. ECAC Report (10 min)		minutes
	August 2018 Report	Ana Alonso	
	September 2018 Report	Sonia Claudio	Receive updates from
			the ECAC and Board of
			Governors meetings
	C. Board of Governors (BOG) Report		
	(5 min)	Sonia Claudio	Descive an undate from
	• July 26, 2018 Report		Receive an update from
	September 2018 Report	Maria Casarrubias	the CO&E Department
	D. CO&E Report (20 min)	J. Ricardo Rivas, Field	
		Specialist	
10:05 a.m	III. Regional Issues (15 min.)	Group	An opportunity to
10:20 a.m.	A. Community Member Issues Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los A	1	identify community

For a **Healthy Life**

			issues affecting members in the region
10:20 a.m. – 10:30 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Hilda Herrera, <i>Liaison</i>	An opportunity to stretch and move
10:30 a.m 11:10 a.m.	 V. RCAC Community Work Projects 40 min.) A. Community Work Projects 2017/2018 – Update from CCHC B. Health Education Training Cervical Cancer C. Health Education Training Evaluation D. Community Outreach Events 	J. Ricardo Rivas, Field Specialist Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Project - Community Partnership Members will complete an evaluation about the Health Education Health Topic Trainings Discuss the 2018 RCAC Community Work Project - Community
11:10 a.m 11:15 a.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Outreach Events Decide agenda items that may be added to a future meeting
11:15 a.m. – 11:20 a.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
11:20 a.m 11:30 a.m.	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
11:30 a.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: November 20, 2018	Michael Shelton, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at **(213) 694-1250**, **Ext. 4402** to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement	
Toll FREE Line 1-888-522-2732	
L.A. Care Member Services Department	
Toll FREE Line 1-888-839-9909	