Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 6

#### **South LA Sport Activity Center**

7020 South Figueroa Street Los Angeles, CA 90003 Thursday, August 16, 2018 3:00 PM – 5:30 PM

#### **DRAFT**

### **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Members will provide feedback about the Health Education Topic Trainings and complete an evaluation.

## **Meeting Agenda**

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
3:00 p.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)	Andria McFerson,	Get to know each other
3:10 p.m.	A. Review of Agenda	Chairperson	and review the goals for the meeting and agenda
		J. Ricardo Rivas, Field Specialist	items
3:10 p.m	II. Business (40 min.)	Andria McFerson,	Approve today's
3:50 p.m.	A. Approval of Agenda & Summary (5 min)	Chairperson	meeting agenda and June 2018 meeting
	<ul><li>B. ECAC Report (10 min)</li><li>August 2018 Report</li></ul>	Irma Torres, Member	minutes
	<ul> <li>C. Board of Governors (BOG) Report (5 min)</li> <li>July 26, 2018 Report</li> </ul>	Dove Pinkney, Member	Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings
	D. CO&E Report (20 min)	J. Ricardo Rivas, Field Specialist	Receive an update from the CO&E Department
3:50 p.m	III. Regional Issues (25 min.)	J. Ricardo Rivas, Field	An opportunity to
4:15 p.m.	A. Community Member Issues  Los Angeles County - 1055 West /th Street 10th floor - Los A	Specialist	identify community issues affecting members in the region

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017 telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • www.lacare.org For a **Healthy Life** 

4:15 p.m. –	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Hilda Herrera, Liaison	An opportunity to
4:25 p.m.			stretch and move
4.05	W 2000	1 5: 1 5: 5: 11	D: 11 2040 DOAG
4:25 p.m	V. RCAC Community Work Projects	J. Ricardo Rivas, Field	Discuss the 2018 RCAC
5:10 p.m.	(45 min.)  A. Community Work Projects 2017/2018 –	Specialist	Community Work
	Final Report from UMMA Community Clinic	Carrie	Project - Community
	That Report from OwnVIA Community Clinic	Group	Partnership
	B. Health Education Training Evaluation		Members will complete
			an evaluation about the
	C. Community Outreach Events		Health Education Health
			Topic Trainings
			Discuss the 2018 RCAC
			Community Work
			Project – <i>Community</i>
			Outreach Events
5:10 p.m	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items
5:15 p.m.			that may be added to a
			future meeting
5:15 p.m. –	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting
5:20 p.m.			evaluation forms
5:20 p.m	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is
5:30 p.m.	tim rabile comments (10 mm)	Стоир	given 2 minutes to share
5.55			a comment with the
			RCAC
5:30 p.m.	IX. Adjournment	Andria McFerson,	Learn when the next
	A. Next Meeting Date:	Chairperson	RCAC meeting will take
	• October 18, 2018		place

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at **(213) 694-1250**, **Ext. 4402** to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement	
Toll FREE Line 1-888-522-2732	
L.A. Care Member Services Department	
Toll FREE Line 1-888-839-9909	