Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8

Providence Community Health Wellness & Activity Center
470 N. Hawaiian Avenue, Wilmington, CA 90744
Friday, July 20, 2018
10:30 AM – 1:00 PM

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss 2018 RCAC Community Work Plan Project and Cervical Cancer Presentation

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:30 a.m 10:40 a.m.	 I. Welcome & Introductions (10 min) A. Introduction to Meeting Goals L.A. Care's Mission and meeting etiquette. B. Review of Agenda 	Maria Montes, Chairperson Martin Vicente, Field Specialist	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items.
10:40 a.m 11:15 a.m.	 II. Business (35 min) A. Approval of Agenda & Summary B. ECAC Report June 2018 Report C. Board of Governors Report June 2018 Report D. CO&E Report 	Maria Montes, Chairperson RCAC 8 members Ana Romo RCAC 8 member Dioselina Garcia Martin Vicente, Field Specialist	Approve today's meeting agenda and May 2018 meeting minutes. Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings. Receive an update from the CO&E Department.
11:15 a.m 11:30 a.m.	III. Regional Issues (15 min) A. Community Member Issues	Martin Vicente, Field Specialist	An opportunity to identify community issues affecting members in the region

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West /th Street, 10th floor • Los Angeles, California 9001/ telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • www.lacare.org

For a **Healthy Life**

11:30 a.m. – 11:40 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Victor Rodriguez Liaison	An opportunity to stretch and move
11:40 a.m 12:40 p.m.	V. RCAC Community Work Projects (60 min.)		
	A. Community PartnershipGeneraciones en Accion	Martin Vicente, Field Specialist	Partnership update Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects
	B. Health Education TrainingCervical Cancer	L.A. Care Staff Martin Vicente Victor Rodriguez	3 rd training health education training for the outreach work plan topic of Cervical Cancer
12:40 p.m 12:45 p.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:45 p.m 12:50 p.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
12:50 p.m 1:00 p.m.	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes for comments
1:00 p.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: Friday, September 21, 2018	Maria Montes, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909