Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 9

Miller Family Health Education Center 3820 Cherry Avenue Long Beach, CA 90807 Monday, May 21, 2018 9:30 a.m. - 12:00 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 3. Talk about community issues affecting members in Long Beach
- 4. Receive a training on Heart Health and a list of resources available to the community

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:30 a.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)	Cristina Deh-Lee, Chair	Get to know each other
9:40 a.m.	A. Review of Agenda	Kristina Chung, Field	and review the goals for
		Specialist	the meeting and agenda items
	II. Business (40 min.)		
9:40 a.m	A. Approval of Agenda & Summary	Cristina Deh-Lee, Chair	Approve today's meeting
9:50 a.m.	(10 min.)		agenda and January 2018 meeting minutes
	B. ECAC Report		
9:50 a.m. –	 April 2018 Meeting (5 min.) 	Ravy Morrath	Receive updates from the
9:55 a.m.			ECAC and Board of
			Governors meetings
9:55 a.m. –	 May 2018 Meeting (5 min.) 	Thoura Day	
10:00 a.m.			
10:00 a.m. –	C. Board of Governors Report (5 min.)		
10:05 a.m.	 April 2018 Meeting 	Sheila Thach	
	May 2018 Meeting	Ana Villasenor	
10:05 a.m. –	D. CO&E Report (30 min.)	Kristina Chung, Field	Receive an update from
10:35 a.m.	 2018 Chair and Vice-Chair 	Specialist	the CO&E Department
	Elections		
	 L.A. Care Polo Shirts 	1	

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017

For a **Healthy Life**

10:35 a.m. –	III. Regional Issues (5 min.)	Group	Talk about community
10:40 a.m.			issues affecting members
			in Long Beach
10:35 a.m	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Hilda Herrera, Liaison	Stretch Break
10:45 a.m.			
10:45 a.m	V. RCAC Community Work Projects (60		Discuss the 2018 RCAC
11:45 a.m.	min.)		Community Work
	A. Community Partnership - Women's	Kristina Chung, Field	Projects that include the
	Health	Specialist	Community Partnership,
	B. Health Education Training –	Hilda Herrera, <i>Liaison</i>	health topic training and
	Heart Health		community outreach
	C. Community Outreach Events		events
11:45a.m	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that
11:50 a.m.			may be added to a future
			meeting
11:50 a.m	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	
11:55 a.m.			
11:55 a.m	VIII. Public Comments (5 min.)	Group	Complete meeting
12:00 p.m.			evaluations
12:00 p.m.	IX. Adjournment		Learn when the next
	A. Next Meeting Date:	Cristina Deh-Lee, Chair	RCAC meeting will take
	Monday, July 16, 2018		place

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732