Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Board of Governors Executive Community Advisory Committee (ECAC)

L.A. Care Health Plan
Conference Rooms 1018 and 1019
1055 West 7th Street, 10th Floor
Los Angeles, CA 90017
Wednesday, April 11, 2018
10:00 a.m. - 1:00 p.m.

Call-in number: 1-844-907-7272 access code 997 400 343

Goals for Today's Meeting

- 1. Identify community issues affecting members by region
- 2. Receive an update from L.A. Care's Chief Executive Officer
- 3. Receive and program overview of the C&L Department and FY 16-17 Evaluation.
- 4. Receive a presentation about the California Long-Term Care Education Center and the programs L.A. Care is supporting.
- 5. Announce L.A. Care's 21st Anniversary Activities.

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00 a.m.	I. Call to Order (5 minutes)	Cristina Deh-Lee, Chairperson	Call meeting to order.
10:05 a.m 10:10 a.m.	II. Approve Agenda for April 11, 2018 (5 minutes)	Chairperson	Approve today's meeting agenda.
10:10 a.m 10:15 a.m.	III. Approve meeting minutes for March 14, 2018 meeting (5 minutes)	Chairperson	Approve the meeting minutes for the March 14, 2018 ECAC meeting.
10:15 a.m 11:35 a.m.	IV. Standing Items (80 minutes)		
22.03 0	A. ECAC Chairperson Report (10:15 a.m. to 10:20 a.m.) Motion to recommend approval of the following candidate (s) for RCAC/CCI membership (see attachment.)	Chairperson	Approval of new candidates for RCAC/CCI membership.

	B. Board Member Report (10:20 a.m. to 10:40 a.m.)	Board Members	Receive an update on items discussed by the Board of Governors.
	C. Update from Chief Executive Officer (10:40 a.m. to 11:00 a.m.)	John Baackes, Chief Executive Officer	Receive an update from L.A. Care's Chief Executive Officer.
	D. Communication and Community Relations Update (11:00 a.m. to 11:20 a.m.)	Francisco Oaxaca, Senior Director of Communications and Community Relations	Receive an update on L.A Care's Communications and Community Relations Department.
	E. Global Member Issues (11:20 a.m. to 11:35 a.m.)	Group	Report global member issues discussed during the RCAC/CCI meetings.
11:35 a.m 11:45 a .m.	V. Get Up & Move (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move.
11:45 a.m	VI. Old Business (30 min.)		
12:15 p.m.	A. C&L Program Overview and FY16- 17 Evaluation (11:45 a.m. to 12:00 p.m.)	Marie Mercado Grijalva, Interim Director, Health Education, Cultural & Linguistic Services	Receive and program overview of the C&L Department and FY 16-17 Evaluation.
	B. I-Speak Advocacy Training Pilot Program Success (12:00 p.m. to 12:15 p.m.)	Auleria Eakins, Manager, CO&E	Provide an update on the I- Speak Advocacy Training Pilot Success.
12:15 p.m 12:40 p.m.	VII. New Business (25 min.)		
12. 70 p.m.	A. California Long-Term Care Education Center Presentation (12:15 p.m. to 12:30 p.m.)	Annie Lee- Houang, Director of Home Care Programs	Receive a presentation about the California Long-Term Care Education Center and the programs L.A. Care is supporting.
	B. L.A. Care 21 st Anniversary Activities (12:30 p.m. to 12:40 p.m.)	Francisco Oaxaca, Senior Director of Communications and Community Relations	Announce L.A. Care's 21 st Anniversary activities.

12.10			
12:40 p.m 12:50 p.m.	VIII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide on agenda items that may be added to a future ECAC meeting.
12:50 p.m 1:00 p.m.	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the ECAC.
1:00 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: Wednesday, May 9, 2018	Chairperson	

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call

Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 prior to 10:00 am the day of the meeting to inform him that
you will not be attending.

Community Outreach & Engagement
Toll Free Line 1-888-522-2732