Board of Governors, Member Representatives Layla Gonzalez - Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

*Hilda Perez* L.A. Care Health Plan, Member Representative



For a Healthy Life

### **Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8**

**Providence Community Health Wellness & Activity Center** 

470 N. Hawaiian Avenue Wilmington, CA 90744 Friday, January 19, 2018 10:30 a.m. to 1:00 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Chair and Vice Chair will have the opportunity to present on the Leadership Trainings of 2017
- 5. Discuss 2018 RCAC Community Work Plan Project

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:30 a.m. 10:40 a.m.	<ul> <li>I. Welcome &amp; Introductions (10 min)</li> <li>A. Introduction to Meeting Goals L.A. Care's Mission and meeting etiquette.</li> </ul>	Martin Vicente, Field Specialist Maria Montes, Chair	Time to review meeting goals, folder content, L.A. Care's mission and meeting etiquette. Introduction of members and
	B. Review of Agenda		public.
10:40 a.m. 11:30 a.m.	<ul><li>II. Business (50 min)</li><li>A. Approval of Agenda &amp; Summary</li><li>B. ECAC Report</li></ul>	Maria Montes	Updates from: ECAC, BOG and CO&E.
	ECAC/BOG report(Members)	<u>BOG</u> : Dec. <u>ECAC</u> : Dec. Janet Sevilla	Members who attended BOG/ECAC meeting will report.
	• ECAC report (Chair)	Maria Montes	RCAC chair ECAC report.
	<ul> <li>C. CO&amp;E Report</li> <li>Acknowledgement form</li> <li>"I-Speak" Training Update</li> <li>Chair/Vice Chair Nominations</li> <li>Leadership training 1/26/18</li> </ul>	Martin Vicente	Review and sign Acknowledgement form. Chair and Vice Chair nomination update.

#### **Meeting Agenda**

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017

telephone 213.694.1250 · facsimile 213.694.1246 · www.lacare.org

	<b>D.</b> Leadership Training Presentation		Chair and Vice Chair will present an overview of 2017 Leadership Trainings.
11:30 a.m. 11:40 a.m.	III. Get Up & Move (10 min.)	Victor Rodriguez, Liaison	An opportunity to stretch and move
11:40 a.m. 11:55 a.m.	<ul><li>IV. Regional Issues (15 min.)</li><li>A. Community Member Issues</li></ul>	Group	Members will have the opportunity to identify health related issues affecting L.A. Care members and communities.
11:55 a.m. 12:00 p.m.	V. Community Affairs (5 min) A. Health Topic - "Cervical Cancer"	Group	An opportunity to learn about a specific health topic
12:00 p.m. 12:45 p.m.	<ul> <li>VI. RCAC Community Work Plan Project (45 min.)</li> <li>A. Work Plan Update 2018 <ul> <li>Partnership</li> <li>Review Committee</li> <li>Outreach topics</li> </ul> </li> </ul>	Group	Update on the 2018 RCAC Community Work Plan Project RCAC members will have the opportunity to select a topic and select a review committee. Members will receive update on outreach topics.
12:45 p.m. 12:50 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:50 p.m. 12:55 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5min)	Group	RCAC members will take 5 minutes to complete meeting evaluations
12:55 p.m. 1:00 p.m.	IX. Public Comments (5 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
1:00 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: • March, 16 2018	Maria Montes	Learn when the next RCAC meeting will take place

# \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Jose Ricardo Rivas at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

Or

Community Outreach & Engagement Department Toll Free Line 1-(888)-522-2732