L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez

L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 7

YWCA Supervisor Gloria Molina Community Empowerment Center 7515 Pacific Blvd., Walnut Park, CA 90255 Thursday, January 18, 2018 3:00pm - 5:30pm

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Chair and Vice Chair will have the opportunity to present on the Leadership Trainings of 2017
- 5. Discuss 2018 RCAC Community Work Plan Project

***** PLEASE BE ON TIME *****

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
3:00 p.m.	I. Welcome & Introductions (10 min)	Martin Vicente, Field	Time to review meeting goals,
3:10 p.m.	A. Introduction to Meeting Goals L.A.	Specialist	folder content, L.A. Care's mission
	Care's Mission and meeting etiquette.		and meeting etiquette.
	B. Review of Agenda	Fatima Vasquez, Chair	Introduction of members and
			public.
3:10 p.m.	II. Business (50 min)	Fatima Vasquez	Updates from: ECAC, BOG and
4:00 p.m.	A. Approval of Agenda & Summary		CO&E.
	B. ECAC Report		
	 ECAC/BOG report(Members) 	BOG: Dec.	Members who attended
		Angelica Albarran	BOG/ECAC meeting will report.
		ECAC: Dec.	
		Vicky Medina	
	ECAC report (Chair)	Fatima Vazquez	RCAC chair ECAC report.
	C. CO&E Report Acknowledgement form "I Speak" Training Undate	Martin Vicente	Review and sign Acknowledgement form.
	 "I-Speak" Training Update Chair/Vice Chair Nominations Leadership training 1/26/18 		Chair and Vice Chair nomination update.
			1

		T	T = 1
	D. Leadership Training Presentation		Chair and Vice Chair will present
			an overview of 2017 Leadership
			Trainings.
4:00 p.m.	III. Get Up & Move (10 min.)	Victor Rodriguez,	An opportunity to stretch and
4:10 p.m.		Liaison	move
4:10 p.m.	IV. Regional Issues (15 min.)	Group	Members will have the
4:25 p.m.	A. Community Member Issues		opportunity to identify health
			related issues affecting L.A. Care
			members and communities.
4:25 p.m.	V. Community Affairs (5 min)	Group	An opportunity to learn about a
4:30 p.m.	A. Health Topic - "Cervical Cancer"		specific health topic
4:30 p.m.	VI. RCAC Community Work Plan Project	Group	Update on the 2018 RCAC
5:15 p.m.	(45 min.)		Community Work Plan Project
	A. Work Plan Update 2018		RCAC members will have the
	Partnership		opportunity to select a topic and
	Review Committee		select a review committee.
	Outreach topics		Members will receive update on
	outreach topics		outreach topics.
5:15 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be
5:20 p.m.			added to a future meeting
5:20 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5min)	Group	RCAC members will take 5 minutes
5:25 p.m.			to complete meeting evaluations
5:25 p.m.	IX. Public Comments (5 min.)	Group	Each public member is given 2
5:30 p.m.			minutes to share a comment with
	A \ Y		the RCAC
5:30 p.m.	X. Adjournment	Fatima Vasquez	Learn when the next RCAC
3.55 p	A. Next Meeting Date:		meeting will take place
	■ March, 15 2018		marania mana piaaa
	Ividicii, 13 2010		
I		ĺ	

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Jose Ricardo Rivas at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

Or

Community Outreach & Engagement Department Toll Free Line 1-(888)-522-2732