Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

Hope Street Family Center 1600 South Hope Street, Room 305 Los Angeles, CA 90015 Tuesday, January 16, 2018 9:00 a.m. – 11:30 a.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Review revisions to the Consumer Advisory Committee Operating Rules
- 3. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 4. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:00 a.m 9:20 a.m.	I. Welcome & Introductions (20 min.)		Get to know each other
	A. Review meeting folder, Ground Rules and L.A. Care Mission Statement	Courtney Nicholas, Field Specialist	Review items for today's meeting, meeting ground rules and L.A. Care Mission Statement
	B. Review of Agenda	Michael Shelton, <i>Chair</i>	Review the goals for the meeting and agenda items
9:20 a.m. –	II. Business (60 min.)		
10:20 a.m.	A. Approval of Agenda & Summary	Michael Shelton, Chair	Approve today's meeting agenda and November 2017 meeting minutes
	B. Member Reports		Receive updates from the
	December BOGDecember ECACJanuary ECAC	Rachel Rose Luckey Maria Casarrubias Sonia Claudio	ECAC and Board of Governors meetings from the Chair and members who attended the meetings
	C. ECAC Report	Michael Shelton, <i>Chair</i>	Receive updates from the ECAC.

A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017 telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • **www.lacare.org**

			T
	D. CO&E Report	Courtney Nicholas, Field Specialist	Receive an update from the CO&E Department
	E. ECAC Leadership Training Presentation	Michael Shelton, <i>Chair</i> and Hercilia Salvatierra, <i>Vice-Chair</i>	Presentation of information learned by Chairperson and Vice-chairperson during FY 2017 ECAC Leadership Trainings
10:20 a.m 10:30 a.m.	III. Get Up & Move (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
10:30 a.m 10:45 a.m.	IV. Regional Issues (15 min.)	Group	Talk about community issues affecting members in the region
10:45 a.m 10:50 a.m.	V. Community Affairs (5 min.) A. Health Topic – Cervical Cancer	Group	Learn about Cervical Cancer
10:50 a.m 11:05 a.m.	VI. RCAC Community Work Plan Project (15 min.)	Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Plan Project
11:05 a.m 11:15 a.m.	VII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Discuss agenda items that may be added to a future meeting
11:15 a.m 11:20 a.m.	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	RCAC members will take 5 minutes to complete meeting evaluations
11:20 a.m. – 11:30 a.m.	IX. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
11:30 a.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: March 20, 2018	Michael Shelton, Chair	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform her that you will not be attending the meeting.