Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 5

Veterans Memorial Building 4117 Overland Avenue Culver City, CA 90230 Monday, October 16, 2017 2:00 p.m. - 4:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Review revisions to the Consumer Advisory Committee Operating Rules
- 3. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 4. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
2:00 p.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)		
2:10 p.m.	A. Review of Agenda	Maria Sanchez, Chairperson Courtney Nicholas, Field Specialist	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items Review meeting folder, Ground Rules and L.A. Care Mission Statement
2:10 p.m	II. Business (80 min.)		
3:30 p.m.	A. Approval of Agenda & Summary	Maria Sanchez, Chairperson	Approve today's meeting agenda and August 2017 meeting minutes
	B. ECAC Report	Maria Sanchez, Chairperson	Receive updates from the ECAC and Board of Governors
	C. Member Reports		meetings from the Chair and
	September ECAC	Clotill Cleo Ray	members who attended the
	September BOGOctober ECAC	Lorena Gonzalez Rudy Navarette	meetings
	D. CO&E Report	Courtney Nicholas, Field Specialist	Receive an update from the CO&E Department

	E. ECAC Leadership Training PresentationF. Operating Rules Review	Maria Sanchez, Chairperson and Lourdes Servin, Vice-Chairperson CO&E Staff	Presentation of information learned by Chairperson and Vice-chairperson during FY 2017 ECAC Leadership Trainings Review revisions to the Consumer Advisory Committee Operating Rules
3:30 p.m 3:40 p.m.	III. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
3:40 p.m. – 3:55 p.m.	IV. Regional Issues (15 min.)Community Member Issues	Group	An opportunity to identify community issues affecting members in the region
3:55 p.m 4:10 p.m.	V. Community Affairs (15 min.) A. Health Topic – "National Breast Cancer Awareness Month"	Group	An opportunity to learn about National Breast Cancer Awareness Month
	B. Cultural & Linguistic (C&L) Services presentation	Cultural & Linguistic Services, L.A. Care	A presentation on L.A. Care Cultural & Linguistic Services
4:10 p.m 4:15 p.m.	VI. RCAC Community Work Project (5 min.)	Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Project
4:15 p.m 4:20 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
4:20 p.m. – 4:25 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
4:25 p.m 4:30 p.m.	IX. Public Comments (5 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
4:30 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: Monday, December 18, 2017	Maria Sanchez, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

NOTE: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform her that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732