L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez

L.A. Care Health Plan, Member Representative



Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 8

Providence Community Health Wellness & Activity Center

470 N. Hawaiian Avenue Wilmington, CA 90744 Friday, September 15, 2017 10:30 a.m. to 1:00 p.m.

Goals for Today's Meeting

- Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address Individual and Global issues
- 4. Discuss 2017 RCAC Community Work Plan Projects

Special Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:30 a.m	I. Welcome & Introductions (5 min)	Maria Montes, Chair	Review the goals for the meeting and
10:35 a.m.	A. Review of Agenda	Frank Meza, Field Specialist	agenda items
10:35 a.m	II. Business (45 min)	Maria Montes, Chair	Approve September meeting agenda
11:20 a.m.	 A. Approval of Agenda & Summary B. ECAC Report Ana Romo, September 13th ECAC Meeting Rita E. Montes, September 7th Board Meeting C. CO&E Report Consumer Advisory Committee Operating Rules Update December 2017 Conference D. L.A. Care Board of Governors Louise McCarthy, MPP 	Ana Romo, RCAC Member Rita E. Montes, RCAC Member Frank Meza, Field Specialist Louise McCarthy, MPP, President and CEO, Community Clinic Association of Los Angeles County	and July 2017 meeting minutes Report from RCAC members who attended the ECAC & Board meetings Updates from the ECAC meeting and from the CO&E Department Update on the Consumer Advisory Committee Operating Rules Information about the December 2017 Conference Introduction from L.A. Care Board of Governors, Louise McCarthy, MPP
11:20 a.m	III. Get Up & Move (5 min)	Group	An opportunity to stretch and move
11:25 a.m.			
11:25 a.m	IV. Regional Issues (30 min)	Group	An opportunity to identify community
11:55 a.m.	A. Community Member Issues		issues affecting members in the region

11:55 a.m 12:40 p.m.	V. Community Affairs (45 min) A. Health Topic - "National Immunization Month" B. Presentation - Autism/Autism Spectrum Disorder (ASD) Benefits	Group Behavioral Health Services Department	An opportunity to learn about a specific health topic Presentation from the Behavioral Health Services Department about L.A. Care Autism benefits
12:40 p.m 12:45 p.m.	VI. RCAC Community Work Plan Project (5 min) A. Providence, Little Company of Mary	Frank Meza, Field Specialist Rafael Garcia, Supervisor, Little Company of Mary	Update on the 2017 RCAC Community Work Plan Project
12:40 p.m 12:50 p.m.	VII. Future Agenda Items (5 min)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
12:50 p.m 12:55 p.m.	VIII. Meeting Evaluations (5 min)	Group	RCAC members will take 5 minutes to complete meeting evaluations
12:55 p.m 1:00 p.m.	IX. Public Comments (5 min)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
1:00 p.m.	X. Adjournment A. Next Meeting Date: November 17, 2017	Maria Montes, Chair	Learn when the next RCAC meeting will take place

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Department Toll Free Line 1-888-522-2732