Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 4

Hope Street Family Center 1600 South Hope Street, Room 305 Los Angeles, CA 90015 Tuesday, September 19, 2017 9:00 a.m. – 11:30 a.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 3. Talk about community issues affecting members in the region
- 4. Discuss 2017 RCAC Community Work Plan Project

## **Meeting Agenda**

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
9:00 a.m	I. Welcome & Introductions (15 min.)	Michael Shelton, Chair	Get to know each other and
9:15 a.m.		Kristina Chung, Field	review the goals for the
	A. Review of Agenda	Specialist	meeting and agenda items
	II. Business (30 min.)		
9:15 a.m. –	A. Approval of Agenda & Summary	Michael Shelton, Chair	Receive updates from the
9:20 a.m.	(5 min.)		ECAC meeting and from the CO&E Department
9:20 a.m. –	B. ECAC Report (5 min)		•
9:25 a.m.	September 2017 Meeting	Hugo Flores Michael Shelton	
9:25 a.m. –	<b>C.</b> Board of Governors Report (5 min.)		
9:30 a.m.	September 2017 Meeting	Rachel Rose Lackey	
9:30 a.m. – 9:45 a.m.	<ul><li>D. CO&amp;E Report (15 min.)</li><li>Operating Rules</li></ul>		
	<ul><li>2018 RCACs</li><li>Fall Conference</li></ul>	Kristina Chung	
	September ECAC Leadership	Victor Rodriguez,	
	Training	Liaison	
9:45 a.m	III. Get Up & Move (15 min.)	Victor Rodriguez	Stretch and break
10:00 a.m.	Los Angeles County • 1055 West 7th Street. 10th floo		

		T	
10:00 a.m 10:20 a.m.	IV. Regional Issues (20 min.)	Group	Talk about community issues affecting members in the region
10:20 a.m	V. Community Affairs (30 min.)		Learn about a health topic
10:50 a.m.	<ul><li>Health Topic – Immunization</li><li>Autism/ASD Benefit Presentation</li></ul>	Desiree Gutierrez	
	(30 min)	Behavioral Health Dept.	
10:50 a.m	VI. RCAC Community Work Plan		Discuss the 2017 RCAC
11:05 a.m.	Project (15 min.)		Community Work Plan
	Comprehensive Community	Toyin Idehen	Project
	Health Centers	Jacqueline Nazarian	
11:05 a.m	VII. Future Agenda Items (10 min.)	Group	Decide agenda items that
11:15 a.m.			may be added to a future meeting
11:15 a.m	VIII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	RCAC members will take 5
11:20 a.m.			minutes to complete meeting evaluations
11:20 a.m. –	IX. Public Comments (10 min.)	Michael Shelton	Each public member is given
11:30 a.m.			2 minutes to share a
			comment with the RCAC
11:30 a.m.	X. Adjournment	Michael Shelton	Learn when the next RCAC
	A. Next Meeting Date:		meeting will take place
	November 21, 2017		

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Victor Rodriguez at (213) 694-1250, Ext. 5214 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732